Buna! Sentimentul acesta il am si eu uneori, in momentul de fata majoritatea prietenilor mei au iubite/iubiti si stiu că e foarte enervant să iesi afara cu ei si sa-i vezi pupandu-se si cu siguranta te vei simti in plus, dar intotdeuna va fi cineva care sa iti "deschida " ochisorii spunandu-ti că meriti mult mai mult. De ce nu acceptam asta si ne bucuram si asa de viata? Faptul că nu avem un baiat langa noi nu e o tragedie, asta e. Trebuie să fim independente, cu toate că uneori simtim nevoia să ne simtim iubite, apreciate etc. Dar să fim sincere, cate dintre noi prefera o relatie de umblutura cu un tip care nu ne atrage suficient si suntem cu el doar ca sa fie in loc de o relatie care să te faca fericita incat crezi că esti in al 9-lea cer? Iti spun eu, foarte putine. Te sfatuiesc ( că asta ai cerut ) să te aranjezi mereu, să fi o diva, să te comporti frumos ( cu cine merita bineinteles ) si să te bucuri de viata ta. Adică eu, la cei 14 ani ai mei asta fac si ma simt super bine. Plus că e o vorba „Dumnezeu dă lucruri frumoase doar celor care stiu să astepte " asa că nu iti pierde speranta, va veni si printul pe cal alb, momentan are probleme cu calul, dar va veni! Carpe diem! Te pup :*
Cati ani ai? In mod normal, fetele foarte tinere cred ca e sfarsitul lumii pentru ca nu au iubit. Dar nu e asa!
Esti frumoasa si isteata, esti tanara, ai timp! Toate ne-am simtit si am trecut prin ce treci tu acum.
Nu e nicio graba, un iubit ai doar daca iti place de el, nu doar de dragul de a spune ca ai unul.
Stai linistita, toate la timpul lor. Eu iti propun urmatorul joc, el tine de spiritualitate si anume lasa timpul sa-ti rezolve aceasta problema, o sa vezi ca e foarte eficace daca il lasi sa-si faca treaba. Tu pana vine "domnul timp" in ajutor ocupa-te de lucruri mai serioase :*
Serios?! Asa eram si eu ))) Adica nu ma enerva faptul ca "nu aveam iubit" ci faptul ca atunci cand ieseam cu prietene ele venea cu iubitii lor . si nah, te simti in plus parca... Da, la varsta adolescentei simti nevoia sa ai pe cineva alaturi, o persoana de sex opus, cu care sa poti vorbi despre orice.Nu dispera nu o sa ramai singura, va veni si momentul in care vei gasi pe cineva potrivit pentru tine.Toate la timpul lor! :*
Lasa timpu sa treca ca avarea ´´el´´ cindva incerca sa iti dai seama dc nu a mers relatia mai departe cine a facut greseala ..ca pe viitor sa fi mai sigura ca iti va tine mai mult relatia! Bafta