Vorbeste cu psihologul scolii. Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este sa iei totul pas cu pas, sa vezi unde gresesti tu, unde gresesc ai tai si sa porti o discutie cu amandoi. Lumea critica, dar niciodata nu incearca sa te ajute, nu merita sa faci o tragedie din asta. Cauta sa legi relatii de prietenie cu persoane care te accepta asa cum esti tu. Indiferent daca esti saraca sau bogata, niciodata sa nu taci cand o persoana te jigneste, nu te lasa calcata in picioare de nimeni.
Bunaaa!
Oarecum cred ca trecem prin aceeasi chestie hehe
Iti las un mesaj in privat
Consulta un psihiatru! "Timiditatea" ta se numeste anxietate si merge mana in mana cu depresia, care te "îndeamna" la suicid. Cu tratament, te vei schimba, ai sa vezi ca nu vei mai fi introvertita.
Parintii mei nici nu o sa ia in serios si deabi ma duc la analize cand e...am gastrita si e un pic mai avansata.dar daca va fi vorba de psihiatru,vor incepe sa rada si cica nu vor avea bani, desii cand eram mica erau saraci, dar acum arunca banii pe ce vor ei, ca da, cand vine vorba de haine, deabi imi dau...as putea sa imi fac singura, sau sa discut cu cineva apropiat? in secret, fara sa stie ei.
Fiind minoră, ai nevoie de acordul lor sa mergi la psihiatru. Le spui ca ai gânduri sinucigase si ca ti se pare normal sa vorbesti cu un doctor. Dacă ești asigurată, Nu plătești nimic.
misauratcuviata întreabă: