Eu nu te voi lauda, chiar daca ti-ar placea.Sa atingi un anumit nivel,in literatura, trebuie sa stapanesti foarte bine limba literara, ceea ce inseamna epitet, metafora, comparatie.Toate acestea te vor ajuta sa dai forma plastica scrierii tale, pentru ca ea sa devina mai coerenta, mai placuta, sa duca cititorul acolo unde vrei tu.Pentru a scrie e nevoie sa citesti intai foarte mult.Ideea,chiar daca exista nu are valoare, daca nu lasi cititorul sa priveasca in ansamblu trairile tale.Esti prea pesimista, deznadajduita, indarjita pe viata.Ea nu este un legamant, este un dar de care ar trebui sa te bucuri cu toata fiinta ta.Si pune povestirea la persoana a doua singular, fiindca cititorul stiindu-te atat de disperata, s-ar putea sa nu vrea sa te mai citeasca si a doua oara.Dar aceasta stare atribuita unui personaj din povestire, are alta conotatie decat un autor satul de viata.Nu zic sa nu mai scrii..pastreaza insa aceste incercari intr-un caiet si revino cand si cand peste ele si poate vei observa singura propria-ti evolutie.Iti trebuie rabdare, multa rabdare, dar mai ales citeste mult! Succes!
AI TALENT! Vorbesc foarte serios, chiar ai. Mă bucur că există oameni ca tine! Continuă cu asta și încearcă să-ți exploatezi talentul, nu-l lăsa să moară.
Hey,
Dupa parerea mea chiar ai talent, ar trebui sa faci ceva cu el.De ce nu incerci sa scoti o carte ceva? Poate chiar o carte de povesti pentru copii, sa faci ceva original, vorbesti cu cineva care are talent la desen, tu sa fi cu proza, si acel cineva cu imaginile.Sau gaseste un blog pe care sa-ti pui lucrarile, cine stie cine le descopera si unde o sa ajungi
WoW. Deci si mie imi place sa scriu si nu e neaparat un talent, e ceva din inima, inspiratie si felul de a vedea anumite lucruri. E minunat sa iti scrii viziunea ta asupra unui lucru mic... foarte mic pe care tu cu imaginatia ta il transformi in ceva deosebit si cu sens dandu-i viata intr-o legatura de cuvinte care arata poate ceea ce simti, vezi, mirosi, auzi sau simti. E chiar buna si asta poate fi considerat talent, in acelasi timp daca citesti se vede, iar apoi ai imaginatie bogata
E frumoasa compunerea, chiar ai talent. Ar trebui sa participi la concursuri, vei castiga sigur. Ai incredere in prietenii tai, multa bafta.