| alex_7264 a întrebat:

as vrea sa imi dati. ns idei ce culoare sa imi fac camera. ca acusi renoveaza ai mei. si ma m saturat de vesnicul alblaughing voi ce culori aveti?:S (Sunt baiaT)

12 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Culoarea cerului senin sau un verde crud.

| marrr a răspuns:

Un albastru deschis ar fi cel mai potrivitbig grin. eu una am un fel de rozlaughing(mentionez ca nu`mi place rozul in mod special, nu am haine roz etc.) insa e linistitoare culoarea, nu e nici o noanta aprinsa, e potrivita. sper sa te descurci in alegerea unei culori=)

| Marii a răspuns:

Eu sunt fata si sunt obsedata de albastru, parerea mea este ca [,] culoarea albastra e cea mai potrivita pentru o camera in care si dormi, pentru ca te relaxeaza un pic. happy

| gabryel a răspuns:

Albastru deschis, verde ca iarba sau portocaliu spre galben.

| deea_1980 a răspuns:

Uita-te pe site-ul magazinului Ikea.: http://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/RO/. La catalog, pentru adolescenti este pagina 184.Au niste lucruri super:xSper ca ti-am fost de ajutor.

| VladyCristian a răspuns:

Eu sunt microbist. Tin cu steaua si am camera in rosu si albastru. laughing Nu vreau sa te iei dupa mine. Eu iti recomand o nuanta de albastru deschis thinking

| Cleona a răspuns:

Albastru, dar si verdele ar veni bine mai ales ca in verde nuprea sunt camere; eu mi-as fi facut-o in verde sau albastra, dar eu sunt fata si parintii mei mi-au facut-o in roz...

| ♂ яαυℓ ♥ ♫ ‹з a răspuns:

Albastru. love strucklove strucklove struck

O culoare linistitoare.

| poechce a răspuns:

Albastru şi verde – Aceste culori crează impresia de pace şi relaxare. Sunt cele mai indicate pentru a fii folosite în dormitor, aceste culori ajută să ai un somn relaxant.

| zuly a răspuns:

Eu am 2 pereti verzi(cel de la usa si cel de la fereastra, care sunt fata in fata) si doi rosii-visinii. big grin

| sweet moon a răspuns:

Movbig grin si tavanul verde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu an un portocaliu tongue deschis iar totul in jur este maro tot deschis si alb:X