Rochie neagra, lunga, da lunga nu gluma, cu manecile lungi si ele..cum purta Morticia din familia Adams..sociat cu o pereche de pantofi negri cu tinte...o palarie neagra si maare.un machiaj negru(cu tot cu ruj..negru )
Par negru indreptat cu placa,creion negru la ochi, buze lasate natural, pantaloni negrii, tricou negru, hanorac negru si mai lar (deschis la fermoar)...iti pui gluga in cap si lasi parul afara si manusi rock daca ai, unghii negre, adidasi sau cizme negere.Asta inseamna sumbru.
Par ciulufit, cizme negre, bratara cu tinte, egari negri, bluza neagra cu craniu sau ceva scris care sa para sange
Rochie lunga neagra par in coc negru sau ce culoare il ai buze rosi machaij negru si rochia sa fie cu paiete albe sau cu trena
Multumesc pentru raspuns mai salvat de la multe lucruri. Am avut de raspuns, iar daca nu stiam trebuia sa vin maine in negru. Multumesc esti prima persoana care i-am dat fundita sunt noua si habar nu aveam cui sa dau fundita.Tu m-ai ajutat mai ales ca mi-ai dat-o ca exemplu pe Morticia