| Ykaaa a întrebat:

as vrea sa ma ajutati cu ceva.(sunt din bacau ) tocmai am terminat clasa a 8-a si am media de admitere pentru liceu 9, 17. e destul de buna dar am o problema : nu ma pot hotari la ce liceu ma duc si in mintea mea se bat 3 licee : CN Vasile Alecsandri (la care vreau sa ma duc deoarece am medie pentru el si in plus e cel mai bun liceu din bacau ), CN Pedagogic Stefan cel Mare (care imi place deoarece am multe cunostinte acolo care mi-au vorbit frumos despre liceu si despre profesori ) si CN Catolic Sf. Iosif (la care as vrea sa dau deoarece este un liceu serios si destul de strict si unde sunt sigura ca nu as fi influentata de nimic rau), deci vreau parerile voastre despre aceste 3 licee care ati studiat acolo sau inca studiati : cum sunt profesorii, ce e bine, ce e rau, caci sunt foarte indecisa...mentionez ca vreau sa dau la stiinte sociale...
Multumesc anticipat :* (funda happy )

Răspuns Câştigător
| Geoops a răspuns:

Pai in primul rand la Alecsandri sunt multe. pitipoance, fite. La pedagogic am auzit ca sunt profesori destul de stricti si trebuie sa faci impresie buna din prima, dupa aceea e usor. Si ti-as recomanda si Ferdinand. Profesori stricti si in acelassi timp glumeti.
Eu as alege Ferdinand sau Pedagogic.

2 răspunsuri:
| Ykaaa explică (pentru Geoops):

Mersi mult! chiar voi alege Pedagogic-ul big grin

| Geoops a răspuns (pentru Ykaaa):

Cu placere. :* Multumesc pentru funda