| Bibiss a întrebat:

As vrea sa ma ajutati intr-o privinta. Am un mitocan in clasa care mereu isi bate joc de colegii mei, si de la un timp, are ceva cu mine. Am incercat sa nu il bag in seama, dar ma ia de proasta si continua. Iar daca ii raspund, ma jigneste. Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| DyaNna249 a răspuns:

Hey Bibiss!
Eu sunt Diana si am patit-o si eu... Cum sa scapi de el? Nu e foarte greu, dar nici foarte usor!
Cateva sfaturi : big grin
- ai putea sa mergi la diriginta si sa ii spui ca te simti jicnita si ca nu iti place cand se ia de tine, sa o informezi despre ceea ce acel mitocan face in clasa si poate se va rezolva! happy
- ai putea sa vorbesti cu el si sa il intrebi ce are cu tine. Sa ii vorbesti frumos, respectuos si sa ii spui ca nu iti place felul cum te trateaza, la urma urmei esti fata si el e baiat ..totusi putin respect pe' aici pe'acolo ar mergewinking
- ai putea sa il avertizezi ca daca iti mai zice ceva sau se mai ia de tine va avea probleme pentru ca te vei duce la diriginta si la mama ta.
-SAU! - de unde sti ca nu te place? te-ai gandit ca poate te place? poate asa e felul lui de ai arata unei fete ca o place?! MAI STi?!
Oricum daca e mitocan atunci mai bine vorbeste cu diriginta sa vezi ce poate face in privinta lui. Consultate cu colegele/colegii tai care au fost si ei jigniti la randul lor de acel mitocan si mergeti si spunetii dirigintei.
SHI
ar mai fi o solutie : puneti-va toti pe el si batetil! Invatatil ce inseamna,, RESPECTUL'' laughing.
Poi cam atat.big grin sper sa te ajute la cevawinking
BAFTA!

7 răspunsuri:
| Anonimdarnuconteaza a răspuns:

Ciudat am o fata in clasa la fel are aceeasi problema. happy... idea e sa ai o prietena care se intelege cat de cat cu acel mitocan(ciudat spus laughing ) si daca esti cat de cat buna prietena cu acea fata o sa te ajute... la mine prietene mea este jignita si eu inteleganduma bine cu baiatul o apar ..bafta :*

| redilicious a răspuns:

Să nu ii permiţi!

| Anonimdarnuconteaza a răspuns:

Daca nu merge cautati un grup in clasa sau incearca sa te indepartezi de el... sper sa te ajut intr-un fel :*

| lilith666 a răspuns:

Dai una intre picioare, sau spune-i dirigintei

| Aly07 a răspuns:

Da. Ai in clasa un "Vampir social ". citeste aici http://www.ejobs.ro/......ri-sociali sper sa te ajute. Bafta :).

| Bibiss explică (pentru redilicious):

Pai cum sa fac asta laughing?

| redilicious a răspuns (pentru Bibiss):

Să il tratezi la fel. probabil nu e uşor, crede-ma, ştiu prin ce treci. Exact cum a spus Diana, sa mergi la diriginta, sau să ii spui părinţilor ce fel de copil au. :*