Poate venind doar de 2 ani in clasa cu tine nu a ajuns sa-i cunoasca foarte bine pe ceilalti colegi si pentru ca te stia de atatia ani prefera sa stea cu tine in banca. Dar, daca iti place de ea, spune-i si vezi ce zice, nu se intampla nimic, te va crede doar curajos, nu e nimic penibil in a-ti exprima sentimentele fata de cineva. Crede-ma ca vei face mai multe progrese decat intreband straini pe TPU, care nu te cunosc nici pe tine nici pe ea.
Mulțumesc. Alte semne n-am văzut. Mi-a scris pe agenda mea: "Adelina Miron este șefa șefelor și îl pup pe DARIE". - Colegul său de bancă-, atât.
Mulțumesc mult. I-am scris un bilețel de dragoste în care i-am zis că dacă vrea să fie cu mine, dar mi-a trimis mesaj pe mess că cică e frumos ce am scris acolo, dar să rămânem doar prieteni.
Mulțumesc. Altceva n-am văzut. Îmi mai cere căștile, mai vorbește cu mine și cam atât.
Nu-i dragoste asta, este doar confortul oferit de un baiat, care o protejeaza, sau asa se simte ea.
Mai mult, un comportament de frate-sora este in cazul asta sau o simpla amicitie.