HTC-ul este mai rezistent,mai complet si cu mai multe posibilitati,acum depinde de model, dar daca pui pret pe estetica, poti alege iPhone-ul.
Buna! iphone 4...eu am si sunt foarte multumit de el...sincer mi se pare mai complet.bafta
Ecranu oricarui telefon se strica daca nu ai o imbracaminte buna la el...pe mine ma tine perfect de mai mult de 6 luni nu am avut nicio problema din niciun punct de vedere.mi se par foarte bune amndoua dar are un plus iphone 4.alegerea ta! papa
Cel mai bine iti iei un HTC, sau un galaxy s 2, oricum nu iphone, iphone-urile sunt supraestimate, au un pret exagerat, si poti gasi un telefon mult mai bun decat iphone 4 la acelasi pret, sau chiar la unul mai mic.
Eu zic un iPhone 4 e mai elegant, mult mai folositor si ai mai multe aplicatii tari pe el...ma rog asta e parerea mea
Heei! Parerea mea este sa iti iei un HTC, deoarece ecranu i-phone-ului se strica repede.Asa am patit si eu.Am dat o gramada de bani pe el si mi-a tinut o luna.In fine...asta e parerea mea.
Pai, avand in vedere ca i-phone 4 e mai bun, dar e si mai (sa zic "sensibil"? ) Are un ecran mai delicat, in acelasi timp fragil . Eu consider ca HTC e mai potrivit. Depinde si varsta pe care o ai. Deciziia finala iți apartine. Nu cer fundita, daca tu nu consideri ca merit.
Eu iti recomand un HTC ca este mult mai rezistent decat un iphone 4 e bun si un iphone daca nu umbli sau sa spun asa il forjezi mult dar eu iti recomand un HTC
croissant întreabă: