Nu are rost sa schimbi obiceiurile unui om. Daca ti-e prietena o sa te ia ca exemplu si o sa se schimbe, daca nu, rupe prietenia cu ea.
Eu cred ca s-ar putea schimba. Eu personal m-am schimbat. Nu mai ascult manele de 4 ani nu mai injur de 1 an ( mai injur decat cand nervii ma depasesc) si la partea cu judecatul si criticatul o mai fac uneori, dar cand imi dau seama ca nu e bine ma opresc si ma controlez. Dar eu m-am schimbat, deoarece am avut un model; dar cu ea nu stiu cum sa fac
E prietena ta, da? eu zic ca ar trebui sa o accepti asa cum esau daca chiar nu iti place chestia asata ar trebui sa o excluzi sa nu ii mai vorbesti asa ar durea.o cel mai tare si CRED ca s.ar schimba succes!
Daca ai o prietena, inseamna ca iti place de ea, asa cum arata si cum gandeste. In timp, partenerii se pot modela unul dupa celalalt.
Daca e prietena ta ar trebui sa o accepti asa cum este ea, tu nu te-ai simpti prost daca ea ar vrea sa te schimbe pe tine? e cam ciudat, fiecare asculta ce vrea vorbeste cum vrea si are caracterul diferit, nimeni nu e la fel. toti suntem diferiti, tu ti-ai pus intrebarea daca ea vrea sa se schimbe? daca ei ii place cum e ea? daca vroia sa se schimbe sunt sigura ca o facea. Eu spun ca e bine sa o accepti asa cum e ea daca o iubesti .
Buna
1)sa nu mai asculte manele?
e usor mai ales daca stati multa vreme impreuna...deci, in prezenta ei asculta doar genul de muzica care iti place tie, iar daca ea vrea tot manele spune-i ca tie nu iti mai plac
2)in ziua de azi, TOTI vorbim vulgar
pentru a o face sa nu mai vorbeasca vulgar nu stiu daca exista vreo solutie
3)sa nu mai critice oameni si sa nu mai rada de ei... pune-o sa fie in locul lor
sper ca te-am ajutat