Buna! Ca sa slabesti uniform iti recomand sa faci Cardio. 10-30 de minute in fiecare dimineata pe stomacul gol. Pe la ora 16-17 poti sa alergi din nou.
Iti recomand sa nu faci abdomene sau sa folosesti o bicicleta deoarece nu o sa slabesti, o sa faci muschi la abdomen si respectiv picioare.
La dieta, nu am sa iti zic ceva ce poti gasi singura pe google, o sa iti zic cum mananc eu ca sa am o alimentatie sanatoasa. Micul dejun nu trebuie uitat niodata, cea mai importanta masa a zilei. Poti manca cereale integrale cu lapte (1, 5% grasimi ), sau o felie paine (neagra sau integrala ) cu unt si gem + o cana de ceai, sau un iaur (1, 5% grasimi ) alaturi de cateva nuci pisate si cateva alune.
La pranz poti maca orce carna slaba in garsimi (ATENTIE : sa nu fie pregatita in ulei ) cu un cartofior fiert, sau 1 ou fiert cu o salata de legume si putina branzica.
La cina, eu seara nu prea mananc. nu stiu chiar ce sa iti recomand. Eu cand mamanc, iau doar un iaurt cu o felie de paine ( neagra sau integrala ).
CCa si gustarele iti recomand fructe proaspete.
Cand vrei sa slabesti trebuie sa fie multe multe lichide ( nu sucuri gazoase ), si sa mananci mancare bogata in proteine.
Bafta!
Multumesc mult, ce exercitii cardio mai exact? si cam in cat timp s-ar vedea ceva rezultate, eu nu mananc mult sincer mananc uneori si o data pe zi doar ca mananc dulciuri si seara...