Nu este o dieta perfecta pentru toti. Daca mie mi se potriveste A, se poate ca tie sa nu ti se potriveasca. Eu spun sa reduci painea, sa mananci fructe in loc de o felie unsa cu Nutella si sa faci genoflexiuni, cate 20 dimineata, 20 la amiaza, dupa-masa si seara. 80 pe zi deci. Nu e asa de greu! Bafta!
Nu am tinut diete prea speciale dar nu mancam paine decat 1-2 felii pe zi.mancam doar dupa 10 dimineata si seara dupa6-7 mai mancam un mar, poate, sau nimic.Succes!
Eu am tinut.Nu mancam paine, nici macar putin. Timp de 7 zile mancam cate ceva diferit in fiecare zi,nu mai stiu siteul cu dieta, ti-as fi dat-o cu placere, stiu doar ca in fiecare zi mancam supa, salata de varza, in a 3-a zi mancam si carne, doar putin, si bulion sau rosii, intr-o saptamana-doua saptamani am slabit 6 kg=de la 76 am ajuns la 69.Bafta
Si nu uita-daca ai vointa si putere de stapanire poti face orice
Multumesc. Felicitari pentru rezultate. Ai mai vrea sa slabesti sau vrei sa te mentii de-acum incolo?
Multumesc. Felicitari pentru rezultatele obtinute. Ai mai vrea sa slabesti sau sa te mentii acum?
Vreau sa ma mentin, nu mai vreau sa tin diete, poate o sa ma tin, dar momentan, nu.=]