Ai putea sa le vorbesti cand sunt amandoi, si sa le explici ca nu iti place sa-i vezi certandu-se. Spune-le ca te simti mai bine cand ei se iubesc si se inteleg bine. La faza asta, ei ar trebui sa fie induiosati de tine, si s-ar putea sa ii pui pe ganduri. Succes.
Sa aflii mai multe despre prientenii tatalui tau, ex sa nu fie bativani ceea ce cred eu ca sun t, su mama ta ii uraste si de aceea, ea crede ca il pot instiga si pe tatal tau. Vb cu tatal tau. Cand vin prietenii aceia pe la el stai mai mult in jurul lui. Cand eu ii spun tatalui tau ceva de ganeul hai sa bem. tu sa te opui. daca ai o varsta mai maricica peste 13 ani s-ar putea sa dea roade.
Eu zic sa organizezi o mica petrecere in familie(nu ma refer la tort baloane etc.) ci sa incerci sa faceti o activitate in familie( gen monopoly sau sa va uitati la o emisiune)...incerca sa i faci sa uite de toate nentelegerile. daca ai frati e si mai bine, organizativa faceti tot posibilul sa i impacati.
Va multumesc la toti chiar vream sa dau la toate rasp. funditza.parintii mei sau impacat datorita sfaturilor voastre