| patricia_1074 a întrebat:

as vrea sa stiu si eu daca uleiul de masline a dat rezultate ca tratament pentru par! dar uleiul de ricin? intrebare special pusa pentru fete...big grinbig grinbig grinbig grin

6 răspunsuri:
| ViVi a răspuns:

Uleiul de recin ii mai bun decat uleiul de masline love struck uleiul de masline e bun pentru corp si fata
eu asa stiu love struck

| mada12 a răspuns:

Depinde de firul de par...de obicei functioneaza...Nu mori daca incercilaughing: Sau...cum era? Incercarea moarte n-arelaughing, .Bafta.winking

| Summer Memories a răspuns:

Am incercat si eu ulei de masline in combinatie cu galbenus de ou si singurul lucru care am reusit a fost ca dupa ce s-a uscat parul, sa trebuiasca sa-l mai spal odata pentru ca era mai murdar ca la inceput laughing

Acum depinde de par. Poti sa incerci ca nu pierzi nimic happy

Bafta happy

| rebeca a răspuns:

Da fiecare da rezultate in felul lui. Uleiul de ricin ajuta foarte mult la cresterea si intarirea firului de par, iar uleiul de masline se foloseste mai mult ca si tratament.La mine cel putin a functionat.Am folosit uleiul de masline in combinatie cu suc de lamaie sau galbenus de ou.Baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Poți face o combinație de uleiuri: măsline cu ricin.
Te masezi pe pielea capului cu maxim 30 de picături, lași să acționeze 2 ore și te speli cu șampon vitaminizant (B5), balsam fortifiant.
Repeți procedeul de 2 ori/7 zile. Tratamentul trebuie să dureze cel puțin 2 luni de zile pentru rezultate vizibile.
Are rol de creștere și fortifiere.
Pa, pa.

| capsunik88 a răspuns:

Este bun, atat uleiul de ricin cat si cel de masline! Uleiul de ricin ajuta foarte bine la cresterea, cat si stoparea caderii firului de par, iar uleiul de masline il repara, il hidrateaza, ii da stralucire, etc!