Hehe,asta inseamna ca este imatur si libidinos:d Iti trebuie un baiat cu bun simt si cu demnitate, nu unul care ar sta cu toate succes :*
Mi-am amintit de un tip ce ma sacaia si pe mine cam la fel
Practic tipul nu vrea nimic de la tine pentru ca asa face cu toate fetele. Se joaca cu tine si tu ii cam permiti. Evident, ai putea sa-l intrebi serios de ce tot face gesturile pe care le face, dar mai mult ca sigur iti va da un raspuns gen "Pai stii ca te iubesc" sau dume de-astea.
Cel mai bine ar fi sa-l lasi in pace si sa-i spui si lui sa te lase in pace pentru ca tu nu vrei sa ai nicio treaba cu un tip ca el.
Tipul este un imatur.
Cunosc şi eu un astfel de băiat, se dă la toate fetele, le ia în brațe, sperând ca la final să aibă măcar una la mâinile lui.
E genul de tip care e obsedat după atenție.
Eu zic să fiți doar prieteni, pentru că mai mult nu se merită.
Lam intrebat de ce face toate astea si a zic ca ma iubedte. Iam zic ''cand o sami da-i pace''si a zis ca in vacanta, ca dupa ce incepe iar scoaoa o sa ma ia in brate
Pune-i o întrebare care să-l lase puţin cu ochii în soare, ceva de genul acesta "Dacă zici că mă iubești de ce te dai la toate fetele? Aşa îmi demonstrezi tu mie că mă iubești?".
Dar nu-i da semne care ar presupune ce simți tu pentru el, fii ca te gheață (misterioasă).
Cel mai rau e ca m-a tinut de mana in data de 12.12. 2012 la ora 12:12:12.Sper ca ce sa zvonit despre aceasta data sa nu fie adevarat
Penaaaa1 întreabă: