| Aeternum a întrebat:

Aseara am fost cu prietenul meu in parc si in dorinta de a avea o experienta mai kinky, i-am oferit un oral. Tin sa mentionez ca era primul lui oral si ca e si virginhappy Nu am facut mare lucru pentru ca el si-a dat drumulaughing In prima instanta am crezut ca face pipi si m-a bufnit un ras interiorhappy dar dupa aia mi-am dat seama ca el pentru 10 secunde aproximativ ejaculasehappy stiu ca se cheama ejaculare precoce, dar oare ce a influentat chestia asta? astept pareri si sugestii. MULTUMESC!

8 răspunsuri:
| BackInTime a răspuns:

LoL rolling on the floor fata tu esti normala? Cum sa faci sex oral in parc unde este toata lumea?
Fiti seriosi lasati intrebarile astea la misto

| Aeternum explică (pentru BackInTime):

Era searalaughing si nu era nimeni in parchappy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cand o sa am copii nu o sa ii plimb in viata mea prin parcuri

| Hipiie a răspuns:

Asta se intampla des la baieti probabil ca s'ar fi intamplat oricum, chiar daca tu nu ai fi facut asta.Sorry dar..in parc?laughing

| Gstefan a răspuns:

Ti-ai raspuns singura la intrebare. E prima data pentru el si e si virgin, dai timp sa se caleasca.

| lulu98 a răspuns:

OMGlaughing
Nu mai merg in parc cat voi trai!

| Liviu a răspuns:

Sunt curios ce ar zice parinti ei daca ar citi asta laughing hehe... cum dumnezeu ma fata sa faci oral in parc?
Stiu de ce a facut-o in parc, ii era ca o parleste baiatu daca il ducea acasalaughing

| Liviu a răspuns:

App,
VEzi ca fetele bune inghit, iar cele rele scuipa, tu ce ai facut? sunt curios... hmm?