| opierdevara a întrebat:

Aseara am visat ca eram intr. o camera cu un fost coleg.In camera aia era o masa la care stateam eu si cu el si la ceva distanta (vreo 2 m) era o canapea.Pe canapeaua aia statea un baiat care tot radea iar colegul meu imi spunea ca este M.(baiatul pe care il plac). Nu credeam pentru ca nu semanau deloc. M-am dus langa acea canapea si era el. Dintr. o data s-a intristat si mi-a zis ca de ce ii fac una ca asta? Ca de ce il "presez" ca as vrea sa fiu cu el.Ca o paranteza:El a trecut printr. o relatie care se pare ca i-a daunat. Eu i-am spus in vis ca am suferit pana acum de atatea ori incat nu mai suport (imi dadusera lacrimile) si in realitate chiar am suferit. Apoi am iesit la o plimbare si l-am intrebat daca as avea o sansa cu el. El mi-a zis nu! M-am trezit speriata. Ce credeti ca inseamna?

4 răspunsuri:
| Dressy a răspuns:

E adevarat ca visele au o o oarecare legatura cu realitatea si pot... prezice ca sa zic asa, intr-o oarecare masura ce se va intampla (o spun din proprie experienta si nu numai). Dar nu trebuie sa crezi orbeste in ele. Visele pot si sa ilustreze si temerile tale cele mai ascune si mai mari. Eu zic sa nu te agiti, viitorul tau si relatia cu acel baiat depind de tine si de el, nu de ce visezi.winking

| Chocoo a răspuns:

:p E doar imaginatia ta:p Nu inseamna ceva anume. Asa a reactionat psihicul tau la stres, deoarece tie iti place acel baiat. Deci, cauza acestui vis este teama de a esua cu acest baiat.:psad. Deci nu-ti face grijihappy Nu inseamna nimic.>:d

| opierdevara explică (pentru Dressy):

Multumesc de sfat:* Am gasit pe internet ca daca plangi in vis te bucuri in realitate si daca esti refuzat(a) in dragoste in vis, in realitate vei avea noroc in dragoste.thinking

| florydia a răspuns:

Vreau sa iti spun ca tot ce visez eu se intampla si acest lucru nu imi place dar iti spun ca asta inseamna ca in dragoste o sa ai mare noroc si ai visat acest lucru deoarece esti speriata ca se va intampla asa ceva dar viata are multe surprize!