anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi a sunat-o pe mama mea cineva necunoscut.Era 12 noaptea.Ea m-a pus pe mine sa sun sa vad cine este si era unchiul unei colege.Mi-a zis ca -i place de mine,m-a intrebat daca am prieten, chestii de genu. Dupa aceea i-am zis ca mai vorbim, dar in gandu meu doamne in ce necaz am intrat.Stia cum ma cheama, stia totul despre mine. Dupa aceea mi-a trimis mesaj ca ii place mult de mine.Mama m-a certata rau de tot si a zis ca-l duce la politie, si partea cea mai rea este ca unchiul colegei care imi face mie avansuri are 40 de ani si eu doar 14 si n-am prieten nimic si nici nu vreau sa ma pe nimeni.Acum mi-e frica de el, ca ne mai intalnim pe strada si daca imi face ceva(stiti ca unele adolescente sunt hartuite cate si mai cate si o nepoata a unei vecine a fost violata la varsta de 14 ani,cea pe care o am si eu). Cand am auzit lucrurile pe care mi le-a zis, ca vrea sa fie cu minte impreuna, desi el este mai mare cu 26 de ani ca si mine,am vrut sa iau cutitul sa-mi tai venele, in gandul meu, sa ma sinucid.Va rog din tot sufletul meu dati-mi un sfat ca sa scap de el(mi-e frica sa nu-mi faca ceva mai grav)!

Răspuns Câştigător
| Andraa177 a răspuns:

Stiu ca esti nelinistita, dar stai calma. nu patesti nimic happy du te la politie, si nu fa niciun semn care sa indice o tentativa de suicid
Craciun fericit! Ai grija!

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu ai de ce sa iti faci tie rau.
Ati putea merge la politie, daca aveti numarul lui de telefon.

| Stefany23 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Multumesc! Craciun fericit!

| Stefany23 a răspuns (pentru Andraa177):

Multumesc din suflet! Chiar m-a ajutat sfatul oferit! Sarbatori fericite!

| Andraa177 a răspuns (pentru Stefany23):

Ayyy mersi happy