| federerdinamo a întrebat:

Buna!happy Astazi am plecat de la ora de engleza nu aveam caietele si nici carte si etc asta nu conteaza.La urmatoare ora baiatul x ( e baiatul care tine enorm la mine, mi-a spus) m-a chemat si mi-a zis: eu sper ca tu nu fumezi. Eu in acel moment i-am zis ca nu.Eu nu fumez constant, trag cateva fumuri. A zis ca daca el ma prinde cu tigara nu mai are ce discuta cu mine. In acel moment am simtit ca, clasa se invarte. Blestem ziua cand am pus tigara in gura, si am jurat ca datorita vorbelor lui nu mai pun tigara in veci in gura. Ce sa fac? Cum sa nu ma mai gandesc sper sa nu afle ca am fumat, pentru ca daca afla totul se termina, toata prietenia pe care o avem, tine la mine mai mult decat tin anumite prietene. La sfarsitul orelor din nou mi-a zis si cand mi-a tras o privire am crezut ca mor. Sfaturi ce sa fac? funda cele mai bune cum sa nu ma mai gandesc.straight face?

Răspuns Câştigător
| marya a răspuns:

Parerea mea este sa nu ii zici ca ai tras cateva fumuri. Dar pe viitor sa nu se mai intampla. E sigur ca el iti vrea numai binele ceea ce e de apreciat din partea unui baiat si nu cred ca gasesti asa baieti in fiecare zi.Ar fi pacat sa pierzi reletia de amicitie cu el, asa ca ar fi bine sa nu mai fumeni pentru sanatatea ta mai ales.Mult noroc.

4 răspunsuri:
| Firefly a răspuns:

Probabil si-a dat seama ca ai mintit.Eu zic sa ii zici adevarul. Daca "tine enorm" la tine, nu o sa ii pese ca ai tras cateva fumuri.Sentimentele nu au nicio legatura cu fumatul.

| GaByTzU_5045 a răspuns:

Lolz si eu fumez si daca as fi cu o fata care fumeaza sau care nu fumeaza daca as tine la ia nu mi-ar pasa, zi adevarul!

| DivinityBoy a răspuns:

Du-te si spune-i, si mai bine sa te lasi de fumat pentru ca iti strica sanatatea...de fiecare data cand iti vine sa fumezi du-te si ia o gura de aer pe afara sa vezi ca o sa iti treacawinking

| BebbeeeDe a răspuns:

Ar trebui sa-i zici in fata ca ai tras doar cateva fumuri si sigur o sa te creada daca ii zici ca de dragul lui si pentru binele tau n-ai sa mai pui tigara in gura niciodata. Daca tine asa de mult cum zici tu ca tine n-ar trebui sa te indeparteze pentru atata lucru. Si nu-l mai minti in legatura cu chestia asta. Nu e bine sa-l minti pentru ca se simte naspa, el dandu-si seama de asta. La fel te-ai simti si tu daca te-ar minti in privinta cu un anumit lucru.