Buna. Multumesc pentru ca te gandesti la noi. Stii foarte bine ca te apreciez foarte mult si esti unul din motivele pentru care inca mai fac parte din comunitate. Luna viitoare se implineste anul si la mine. Un an cu multe povete si povesti de viata. Un an cu mult mai benefic datorita comuntatii TPU. Te pup si eu.
Si tu @monyk sa ramai aceeasi persoana care da sfaturi bune intotdeauna, rabdatoare si alturista
Buna, eu am 23 de zile de cand le rasp membrilor de pe TPU. La multi ani, si sper sa ajungi expert, pentru ca meriti! Dai raspunsuri foarte frumoase si concrete.
pa, pa.
Felicitari si la multi ani de TPU. Multe funditse si cati mai multi prieteni! eu nu sunt de mult timp aicia sunt de vreo 2 saptamani! dar pur si simplu il ador! Este incredibil ce sfaturi de viata inveti de pe acest site
Idem:Creaza dependenta! dar una buna!
Dragut din partea ta.Eu am in jur de o luna. Sper sa fi alaturi de noi multi ani de acum inainte:*
M-ai prins cu intrebarea asta ...eu sunt doar de cateva zile. Chiar si asa a fost de ajuns ca sa imi dau seama cate inveti aici si sa vad atatea persoane care sunt dispuse sa te ajute intr-o problema oricand, dar si cum poti ajuta alte persoane impartasindu-le din cunostiintele tale.
Bună! Plăcerea a fost şi de partea mea. Mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase. Eu sunt tot de un an pe site. Mult succes în continuare!
Azi, 11 septembrie, se implineste un an de cand sunt pe site. Multumim ca esti alaturi de noi si sa o tii tot asa!
La mai multi ani pe-aici, si la mai multe raspunsuri folositoare!
Sa fii fericita!
1 an si 13 zile Multumim pentru urari.Si iti doresc in continuare numai bine si sa fi iubita :*:*