Cresterea pisoilor e dificila, dar avand in vedere ca i-ai adoptat de buna voie nu cred ca o sa ti se para greu.
Acum sunt mici si au nevoie de hrana destul de mult.
Poti sa le dai in 24 de ore de 6 ori pe zi, din 4 in 4 ore.
Cu siguranta ii hranesti cu lapte de vaca.Sa la dai cate putin, deoarece lapte de vaca e mai gras decat cel de pisica si le va merge burta.
Felicitari pentru fapta ta!
Da,ii hranesc cu lapte de vaca si le-am dat prima oara o jumatate de seringa la toti 3. Problema este ca ei nu prea deschid gura ...probabil este varful de la seringa prea tare...
Incearca sa pui pe o sticluta un biberon cu cel mai mic numar(il vei gasi in orice cabinet veterinar). Sper sa deschida gura asa.
Daca tot nu merge deschide-le tu gura fortat.Totul e spre binele lor.
Multumesc.Imi este frica sa nu moara, deoarece este altceva sa nu fie pisica, mama lor langa ei.Nu cred ca au mai mult de 3-4 zile...Deja m-am atasat de ei.Dar sa speram ca se vor face mari si sanatosi:XPe unul din ei in cheama Pufulet.iar la ceilalti 2 nu m-am gandit inca. Daca vrei sa imi mai dai idei de nume
Daca te vei ocupa de ei si le vei da lapte regulat,vor fi ok.
Pai o sa-ti zic cateva ce-mi plac:Abel,Amy,Betty,Dee Dee,Edith,Jessie,Kiss,Luna,Mitzi,Pisa,Pisuna,Samy,Alissia,Blance,Dalia,Fee Fee,Hera,Lady, Lolita, Paty, Pufi, Snow.
Eu cred ca ar trebui sa nu iti faci prea multe griji ca vor creste trebuie doar sa deschida gura si sa manance. sper sa fie sanatosi! Pwp!