| 0237604475634878347 a întrebat:

azi i-am scris baiatului pe care il plac salut ce faci? si el mi-a raspuns forte vulgar - vrei ceva? da sau nu? si m-am simtit foarte naspa apoi l-am bagat in lista neagra si l-am sters de pe toate siteurile de socializare si astazi m-am intilnit cu el pe drum si nu i-am vorbit dar stiu ca si el ma place dar am orgoliu credeti ca procedez corect?

Răspuns Câştigător
| arysa a răspuns:

Eu zic sa astepti sa te abordeze el si daca nu o face, eu cred ca nu te place. Ti-a raspuns cam urat pentru un baiat caruia ii place de o fata dar acum cine stie ce-o fi fost in mintea lui. In caz ca te abordeaza, fii atenta cum iti vorbeste, cum se comporta.

3 răspunsuri:
| DoarEuDia a răspuns:

Off...draga mea sunt in aceasii situatie ca si tibe si mie imi place de un baiat si eu i-am scris mesaj de cateva ori si nu mi-a raspuns si cand ne intalnim nu ne salutam, eu cred ca ar trebui sa renunti la orgoliu dar putin daca il iubesti si daca si el te iubeste va veni clipa can veti fi impreuna, iti doresc mult succes :*

| 0237604475634878347 explică (pentru DoarEuDia):

Mersi

| positivity a răspuns:

Ăh, tu ești sigură că te place? Nu că aș vrea eu să fiu tipa cea rea și să-ți spună ceva ce nu ți-ar conveni, însă din vorbele tipului, nu mi se pare că simte vreo atracție față de tine!
Te-ai simțit nașpa, te vei mai simți și în continuare, dar asta este viața! Treci mai departe!