| OHMarianutzzz74 a întrebat:

Buna,azi la scoala, s-a discutat intre 1 coleg si o colega,s-au indragostit si au devenit "iubiti"si toata lumea din clasa le acorda atentie si diriginta si ii indrageste. Acum un an,baiatul respectiv,a fost un prieten bun de al meu, dar era pielea **** din clasa si diriginta nu-l suporta si eu sunt -_- cand vad ca fac atat haz de necaz si eu....am putina ciuda.As vrea sa am un suflet pereche, nimeni nu m-ar lua in serios cu faza asta si eu chiar as vrea sa gasesc o fata si sa-mi fie suflet pereche.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Yunnochan a răspuns:

Nu e nimic în neînregulă dacă vrei să ai un suflet pereche. E ceva frumos, dar îți dau un sfat: Nu te grăbi. Fata potrivită va veni și ea la un moment dat, trebuie să ai răbdare și să aștepți. Nu îți pierde speranța, sigur vei găsi cândva pe cineva care să te iubească și tu la fel, de ce nu, sufletul pereche.
Fii atent însă la detalii și dacă ajungi să placi o fată nu înseamnă automat că o iubești și că e sufletul tău pereche. Până la fata potrivită pentru tine poate că vor mai fi multe fete sau poate că în procent de 10% poți găsi din prima sufletul tău pereche. Totuși, 10% este cam tras de păr, poate că sunt şanse şi mai mici. Șansele să îți găsești din prima fata potrivită sunt destul de mici, dar nu vreau să te descurajez în acest mod. Fata potrivită pentru tine sigur o vei găsi, de asta să fii sigur! Nu contează când, unde, cum, din prima sau mai târziu, mai important este că o vei găsi. Nu trebuie să faceți totul la fel și să aveți multe în comun, fata potrivită pentru tine poate fi mai diferită. Dar nu te gândi nici că cea mai diferită fată este sufletul tău pereche. Sunt egale șansele ca fata să aibă aceleași pasiuni ca ale tale sau să nu le aibe și să fie diferită. Chestia care îți va confirma 100% că ai găsit fata potrivită, va fi abia atunci când vei găsi o fată pentru care vei simți iubire pentru ea și ea la rândul ei îți va răsplăti în același mod. Dar repet, ai răbdare și nu lua nicio fată din prima cu iubirea, trebuie să îi acorzi și ei timp necesar ca să te iubească.

13 răspunsuri:
| OHMarianutzzz74 explică (pentru Yunnochan):

Problema mea,mai este ca mai am si rusinelaughingsper ce peste cateva ani,sa scap,in schimb, comentariul tau, a fost un comentariu, la care chiar am ramas pe ganduri, in sensul bund : D.

Bun*

| Plato a răspuns (pentru Yunnochan):

Nu-ti mai pot da "folositor" si "inteligent", dar iti transmit pe aceasta cale.

P.s. Sufletul lui pereche va fi reprezentat prin idealul lui de feminitate.
Trebuie sa spun ca nu sunt insa deloc de acord cu ultima parte: "trebuie sa ii acorzi timp sa te iubeasca". Asta e incorect, iubirea trebuie sa existe inaintea inceperii relatiei. Cum sa intri intr-o relatie cu cineva pe care nu-l iubesti? E ridicol si aberant.

| Yunnochan a răspuns (pentru Plato):

Mda, poate că la fraza aia am cam greşit... dar apreciez că mi s-a atras atenția, mulțumesc.

| Yunnochan a răspuns (pentru OHMarianutzzz74):

Nu cred că rușinea poate fi un obstacol în găsirea sufletul în pereche. Cine te va iubi, o va face exact așa cum ești. Cei drept, cu rușinea va fi mai greu să intri în vorbă cu o fată, dar nu este neapărat ceva rău. Ai să vezi că atunci când va apărea fata potrivită, chiar dacă îți va fi rușine, indirect vei transmite semnale. Există gesturi și acțiuni care vorbesc de la sine și care arată mai mult decât niște simple cuvinte. Plus că, poți scăpa de rușine, nu este chiar ceva permanent. Dacă îți dorești cu adevărat și te străduiești, vei reuși să înfrunți rușinea ca să fii sociabil.

❤.

Inteleg,ca esti fata de dai asa sfaturi, din perspectiva mea, destul de bune?

| Yunnochan a răspuns (pentru OHMarianutzzz74):

Mm... presupun că se poate spune și așa. Sinceră să fiu, nu știu dacă sfaturile mele chiar ajută pe cineva cu ceva, dar îmi place să cred că pot ajuta oamenii, chiar și pe cei pe care nu îi cunosc. Vreau să ajut oamenii, deoarece eu cred că o vorbă bună și un sfat ajută atunci când un om are nevoie de ele. Eu am încercat mereu să îmi rezolv problemele singură, deoarece oamenii mă urau și drept să vorbesc, și eu mă uram și încă mă urăsc. Cred că de aceea am început să cred că uneori, câteva cuvinte spuse sincer și la momentul potrivit pot ajuta. Tocmai pentru că eu nu am avut parte de cuvinte frumoase, am început să le prețuiesc.

| Andreeush a răspuns:

Toate la timpul lor, o să găsești și tu pe cineva.

| Yunnochan a răspuns:

Hey! Statusul de pe TPU nu îmi permite să îți trimit mesaj, așa că îți voi răspunde aici.
Nu cred că sunt chiar atât de bătrână încât să îmi spui doamnă, e puțin amuzant felul în care m-ai numit, dar adevărul este că nu am mai zâmbit de ceva de timp deci nu se consideră ceva ofensator, din contră, e amuzant.
Am 15 ani. Crede-mă că știu cum este și eu sunt foarte singură la liceu iar școala gimnazială a fost groaznică pentru mine din cauza a marea majoritate din colegii mei de clasă. Știu cum este să ai prieteni pe care să nu îi poți numi "prieteni" și eu am avut o grămadă de genul, dar acum numai am prieteni, nici măcar unul, dar într-un fel te obișnuiești cu asta după ceva timp. Cel puțin eu am făcut-o. Uneori e frustrant, pentru că, după cum ai spus și tu că ești singur, și eu sunt cam singură la capitolul prieteni. Dar îmi place să sper la un viitor frumos. Sunt sigură că în viitor totul va fi bine în legătură cu tine. Sigur îți vei face mulți prieteni și vei găsi și fata potrivită pentru tine. Totul va fi bine, da?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti invidios pe eilaughing
asa e lumea, cand iti merge mai bine ca lor, sunt invidiosi pe tine.
Asta e tipic romanesc, cand isi ia vecinu audi, si tu ai dacie, te apuci de baut, si nu mai iesi din casa o luna, de invidie laughing

| OHMarianutzzz74 explică (pentru anonim_4396):

S-a nu ma intelegi gresit, imi este ciuda, ca toata lumea din clasa vorbeste asta, dar sa stie ca toata lumea de pe planeta asta e invidioasa?