anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
ca in orice relatie,nu mereu totul este roz,ea m-a inselat,am iertat-o,m-a inselat din nou si am iertat-o iar insa nu mai am incredere,ea si-a mintit parintii in legatura cu mine si acestia i-au interzis sa se mai vada cu mine si ea acum nu mai da nici un semn, ce ar trebui sa fac?
va multumesc

Răspuns Câştigător
| OkAyAn a răspuns:

Pai dupa ce a facut ca te-a inselat de 2ori ar fi trebuit de mult sa-ti dai seama imediat dupa ce ai prins-o/dat seama ca te inseala daca t-ar fi iubit nu ar fi interesato alti baieti! Si cu faza ca nu-ti mai da nici un semn de viata e probabil din cauza parintilor ca nu o mai lasa sa vb cu tine(app cati ani ai? de curiozitate!).
Sfatul meu ar fi sa treci peste caci nu are rost sa stai dupa o asemenea fata care te-a inselat de 2ori dar ia gandeste-te daca a facut-o de 2ori de unde sti ca nu te-a inselat de mai multe ori?!?!? Ar trebuie sa treci peste fete sunt cate vrei si ca ea si mai multe decat ai crede si inca ceva NU TE GRABI din acest punct de vedere nu ai de ce sa te grabesti i-auo incetisor si nu vei mai da peste fete de genu!
Baftaaaa!

5 răspunsuri:
| Trolli a răspuns:

Ce sa faci, move on! Nu trebuie sa te umilesti asa pentru nimeni.
Daca te inseala, nu te respecta si nu te iubeste.
Daca nu da niciun semn de viata, nu ii pasa de tine.
Cred ca stii si tu ce trebuie sa faci, te desparti de ea. Suferi un pic, asta e.

| justmeandyou16 a răspuns (pentru OkAyAn):

Am 23, am iertat-o ca oricine merita o a doua sansa, eu i-am dat-o si pe a 3a, a dat semne ca s-a schimbat, de asta nu stiu ce sa fac..si am facut multe sacrificii pentru ea si nu apreciaza..asta mi-au zis toti prietenii, sa trec peste, dar e cam greu.

| OkAyAn a răspuns (pentru justmeandyou16):

Multi inainte si daca ea nu apreciaza ce sacrifici faci tu pentru ea tu de ce ai faceo?! Si chiar trebuie sa treci peste incearca nu zic sa uiti ca ai cunoscut-o asta nu se poate ori cat de mult ai incerca dar macar sa nu o mai privesti cu iubire ca iti faci singur rau incearca asa putin cate putin pe zi pe alta sa te distantezi de ea! Ca daca continui sa suferi dupa ea vei rata femeile care te-ar aprecia cu adevarat! Si vei regreta asta!
Eu cred ca mai mult de atat nu am ce sa iti mai sp doar sa iti mai sp ce sa faci ca sa te distantezi de ea(dar probabil sti si daca nu sami sp si te ajut)!
Baftaaa Multa Si Succes Incontinuare! Si Ferestete De Genul Asta De Persoane Ca Nu Face Bine Nimanui!

| justmeandyou16 a răspuns (pentru OkAyAn):

Mersi,si daca ai stii de la inceput te-ai ferii, insa la cata minciuna si manipulare exista in ziua de azi...

| OkAyAn a răspuns (pentru justmeandyou16):

Pai docmai asta ne intareste si ne face sa fim mai atenti la cine trece pe langa noi! Cu placere!