| bibobia a întrebat:

Buna care este "amintirea voastra preferata "?

Răspuns Câştigător
| HaHaGirl a răspuns:

Petrecerea mea de la 18 ani, cand s-au intamplat muuulte, a fost cea mai frumoasa si este cea mai frumoasa amintire, dar in general cele din copilarie imi coloreaza imaginatia

9 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Eu nu am una preferata, am mai multe, si anume cele legate de copilarie.

| Iulia_Avram_1994 a răspuns:

Prostioarele pe care le faceam cand eram mica, zilele insir la joaca cu prietenele mele si multe altele

| Deaad a răspuns:

laughing.Atunci cand ma cataram peste tot si ma credeam un om-pisica.Scriam carti despre pisici si abilitatile lor. Aveam ranguri de novice, adept, maestru etc.
Eram nebun rau.laughing. Pacat ca au trecut vremurile alea.

| MarianWLF a răspuns:

Amintirea mea cea mai frumoasa este familia in care eram fericit, s-a dus tot da nu am ce face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greu de spus-desi nu au fost multe -mi-e greu sa aleg din cele pe care le-am avut thinking happy

| Mada_Mays_1994 a răspuns:

Paii. cand eram mai mica si am iesit cu actualul meu prieten afara la ora 1:00 dimineata. =]] initial am sarit gardu am ajuns la poarta, am stat pana pe la 6:00(si na prosti cum eram noi, copii fiind noi radeam. ohooo sa ne auda tot orasu ca doar ieseam pe ascuns si na era nevoie rolling on the floor ) si cand am intrat in casa era sa ma prinda rolling on the floor asta nu pot uita niciodata =]]; x

| bibobia explică (pentru MarianWLF):

Imi pare rau :'(

| MarianWLF a răspuns (pentru bibobia):

Ce pot sa spun mergem inainte, trebuie sa ne concentram pe partile pozitive indiferent de situatie.

| Liviu a răspuns:

Cand am invatat sa inot laughing big grin Belea momentu, adrenalina la maxim big grin hihi asta e numai una, de as incepe sa scriu tot nu prea ar fi ok happy