Petrecerea mea de la 18 ani, cand s-au intamplat muuulte, a fost cea mai frumoasa si este cea mai frumoasa amintire, dar in general cele din copilarie imi coloreaza imaginatia
Prostioarele pe care le faceam cand eram mica, zilele insir la joaca cu prietenele mele si multe altele
.Atunci cand ma cataram peste tot si ma credeam un om-pisica.Scriam carti despre pisici si abilitatile lor. Aveam ranguri de novice, adept, maestru etc.
Eram nebun rau.. Pacat ca au trecut vremurile alea.
Amintirea mea cea mai frumoasa este familia in care eram fericit, s-a dus tot da nu am ce face.
Paii. cand eram mai mica si am iesit cu actualul meu prieten afara la ora 1:00 dimineata. =]] initial am sarit gardu am ajuns la poarta, am stat pana pe la 6:00(si na prosti cum eram noi, copii fiind noi radeam. ohooo sa ne auda tot orasu ca doar ieseam pe ascuns si na era nevoie ) si cand am intrat in casa era sa ma prinda asta nu pot uita niciodata =]]; x
Cand am invatat sa inot Belea momentu, adrenalina la maxim hihi asta e numai una, de as incepe sa scriu tot nu prea ar fi ok
irina41099 întreabă:
AlLeYoana întreabă: