Da spune despre ce e vorba poate stiu? sau asta ai vrut sa afli ..Pai simplu iti trebuie un cont paypal ca sa poti comanda si sa te uiti atent acolo la produs sa iti apara ca se trimite WORLDWIDE(cu plata bineinteles rare is care is gratuite) sau EUROPASHIPS altfel nu il poti comanda.
Normal, nu am intels nimic, dupa ce am facut contul PayPal ce fac? Eu vreau cateva huse pentru telefon la care imi spune ca transportul e gratuit dar stiu ca trebuie sa platesc vama si nu stiu unde gasesc un total (cam cat ar trebui sa platesc in total)
Multumesc mult! http://comenziebay.ro/tarife.php Aici scrie ca pentru UE nu se plateste taxa vamala si nici TVA, dar se plateste comisionul?
Nu cred. , puţin probabil :d, dar să fii singură, mai întreabă
Nu vomanda nimic de pe ebay deoarece este foarte scum transport ajunge pana la 100 de lei. De exemplu eu mi-am cumpratat o bratara si ea acolo costa 30 de lei in dolari si cand am ridicato a trebuit sa platesc 130 de lei pentru ea si cand am intrebat a spus ca atata costa transportul deoarece vine de departe
Mai am o intrebare: daca cumpar de la 2 vanzatori platesc transportul la ambele produse (fiecare produs- un vanzator)
Dacă le comanzi pe ambele deodată, transportul îl plăteşti pentru una, aşa ar fi normal
Pai la mine nu asta e problema, ca produsele sunt cateva huse pentru telefon care au transportul gratuit. Mersi oricum!
VulpeaDinUmbra întreabă: