| Anamaria6384 a întrebat:

Ce as putea face încât sa trec peste următoarea situație? ..Fostul meu prieten a jucat la doua capete pana când cealaltă fata a aflat de mine iar eu când am aflat de ea a fost și momentul in care el m-a părăsit și a ales-o pe ea.Ma doare sufletul când ii văd împreuna mai ales ca acum stau in casa și am timp sa ma gândesc la asta.Ea ma "spionează" pe rețelele de socializare de la prietenele ei, uneori când ei se cearta se cearta din cauza mea deoarece pune citate încât sa ma simt eu și da ma doare după ce ca a ales-o pe ea iar eu mi-am văzut de treaba mea. Ea ma tot "ataca "cu anumite poze, citate etc..Tot eu sunt părăsită, îmi văd de treaba mea dar tot eu sunt atacată cu poze și citate sugestive la adresa mea..de ce?! Eu nu am postat nimic încât sa se simtă ea.

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Clar ea te simte ca pe o amenințare și încredere în relația lor nu mai este. "Fantomă" ta va fi multă vreme în relația lor, dar este posibil oricum să nu meargă prea mult relația, depinde cât de permisiva este ea, și se pare că nu prea este. Dacă el e genul care joacă la două capete, așa va fi tot timpul, deci nu ai după cine plânge. Consideră că ai trăit o experiență ce te va întări și îți va deschide ochii pe viitor. Iar ca să nu te mai afecteze ce postează, știi că există posibilitatea de a bloca persoana respectiva și te detașezi de tot. Alege tot timpul să fi o prioritate în viața cuiva, nu o opțiune.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ai altă treabă? Se vede că nu ai.

| Anamaria6384 explică (pentru sadrian46):

Poftim? din păcate ai dat un răspuns inutil acestei întrebări ..care este problema ta ce treaba am? Dacă nu poți ajuta cu o părere legată de întrebare îți poți vedea tu de treaba ta. Doar am menționat mai sus faptul ca stand in casa și neavând "treaba" acesta situație ma apasă emoțional. Mulțumesc oricum.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Anamaria6384):

Eu am vrut să te scot din apăsare, de aceea am și dat un răspuns inutil.
Dar hai să îl dau mai serios.
Ce s-ar întâmpla dacă ai fi obligată să stai în casă toată viața?
Ai sta toată viața apăsată?
Ai căuta să îți organizezi viața așa ca să poți trăi între 4 pereți.
Dar dta mai a o inchisoare. Gardurile gândurilor legate de fosta relație.
Ce o să faci toată viața? O să te gândești la ceea ce a fost?
Asta am sugerat cu acea întrebare. Chiar nu ai treabă să îți găsești altă soluție?

| Donsavas a răspuns:

Nu a ales o pe ea fata de tine ci fata de el. A ales o pe ea fiindcă ii este potrivita lui acum. Nu te întoarce la un om care înșeală! Asa va face mereu! Niciodată nu se va mulțumi doar cu tine. Cu siguranta o va înșela si pe ea caci asa este el, un om neserios. Il vrei pe el dupa modul în care te trateaza? Eu zic ca nu merita un asemenea om sa aiba lângă el o ființă asa iubitoare ca tine. Nu o mai urmari nici tu pe ea sau el, mergi mai departe si ai grija lângă ce oameni stai! Asemenea oameni nu stiu decat sa profite si nu ii intereseaza de cei din jur.

| mihai69 a răspuns:

Îți vezi în continuare de treabă și îi ignori pe amândoi.
Plus un block, să nu vă mai vedeți reciproc pe rețelele sociale. Că văd că mai nou, adolescenții cred că doar acolo e viața reală. Din păcate, nu e.

| Henrypericolpublic a răspuns:

Ce varsta ai? Nu crezi ca te cam complici.
Daca esti parasita poti gasi pe altcineva.
Dar sa stii ca pentru poze/postari/citate poti chiar sa dai si in judecata(persoana care te defaimeaza prin astfel de moduri).
Nu pune la suflet si axeaza-te mult pe invatat daca esti la scoala, deoarece vei capata inteligenta si tot tu le poti da in viitor peste nas cu inteligenta pe care o vei dobandi.