O palma peste fata logic, de ce sa-mi prajesc creierul si sa ma enervez cand pot sa le evit cu o palma, care trece in 3 min.
Dar ti-ai luat in viata ta palme peste fata? Adica zici asta in cunostinta de cauza? eu de multe ori sunt intrebata de mama cv de genul: vrei sa iti tin teore sau stii ca ai gresit si ce anume si lasi sa scpai cu o palma? Mere aleg palma, dar m-am cam saturat ac are mana grea, ufff
Dar ti-ai luat in viata ta palme peste fata? Adica zici asta in cunostinta de cauza? eu de multe ori sunt intrebata de mama cv de genul: vrei sa iti tin teore sau stii ca ai gresit si ce anume si lasi sa scpai cu o palma? Mere aleg palma, dar m-am cam saturat ac are mana grea, ufff
Normal ca mi-am luat si palme, nu cred ca e om in lumea asta sa nu isi ia macar o palma, ori pumni.
Cat poate sa te doar o palma si cat poate sa tina o cearta.
Adevarul e ca la ea o cerata tine si doua ore, timp in care vrea sa stau si sa ascult, sa-mi cer scuze doar si sa nu comentez. O palma e rapida, dar si dureroasa si chiar umilitoare.
Nu e chiar asa umilitoare e de la mama ta nu de la un strain.
Asa fac eu! II un respect! SI asi prefera O cearta pentru ca poate inteleg si eu ce vreau sa zica ...Iti recomand sa o lasi sa te certe! Ca nu te cearta de proasta sa stii! Stie ea de ce... Daca te-a ajutat ce ti-am zis ma poti recompensa
/
Chiar esti o fiica foarte buna si ascultatoare, daca apleci capul cand esti certata. Mereu esti asa supusa? Te-ai revoltat vreodata impotriva alor tai cand te cearta? Bataie ai luat vreodata? Daca da, acolo cum ai reactionat? Aaa, si cati ani ai?
O palma, ca sa scap de vocea ei insuportabia, cand ma certa nu mai stie sa termine.