| Adriiiiiiiiiiiiiii a întrebat:

Bună, ce cadou le place să primească băieţilor? Adică, mă refer, la ce vă place vouă, băieţilor?

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Depinde de fiecare. Eu nu refuz niciodata o cravata sau o sticla de tarie. Stiu fumatori pentru care cadoul ideal e un cartus de tigari. Stiu oameni care considera cadoul ideal o lada de bere sau o sticla de Jack. Unii mai gameri adora jocurile si tricourile cu mesaje funny. Unii mai eleganti nu refuza un parfum elegant, o cravata, niste butoni sau o camasa. Unii considera cadoul perfect drept un ceas (sport sau elegant in functie de preferinte). Altii mai romantici considera un cadou ideal un weekend intr-un loc cat mai intim. Dar in general cu alcool sau un accesoriu chic nu ai cum sa dai gres.

12 răspunsuri:
| AliveOne a răspuns:

Un telefon ar fi superb sa mai fie si smart happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred că cele mai bune cadouri pentru băieţi sunt electronicele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă băiatul are sub 25 de ani poţi să-i cumperi un joc pe PlayStation.
Dacă are peste 25, cumpără-i un bax de bere.

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Păpușa gonflabilă.
Nu îi ceartă, nu îi înșeală și e disponibilă oricând.

| carlyhalatz a răspuns:

Bere sau electronice.sau o cana/perna/ceas cu voi doi/tine/el

| mel24 a răspuns:

Un tort in forma de sani :rolling on the floor fara sutien daca se poate tongue

| FReAkAzO1d a răspuns:

O fata sau o lada de bere ar fi alegerea buna laughing

| razvi177 a răspuns:

Cumparai ceva care indiferent ce face nu poate sa il uite de obicei imbracaminte tricou(cumparai un tricou cu leduri sunt pe net de comandat) crede-ma ca nu o sa il uite niciodata laughing

| AlinaToma a răspuns:

Buna nu-s baiat dar cerd ca un ceas de firma... un tricou, blugi parfumuriiii

| emoboy16 a răspuns:

Depinde si de personalitatea baiatului mie cel putin mi-ar placea ori un fular cu echipa mea de suflet cfr cluj ori un lantisor fain

| Wji a răspuns:

Ehh Noi baietii suntem mai complicati... Depinde si de varsta Cumpara'i un parfum barbatesc. sau Daca e unul mai maturwinking Niste bere. in fine big grin Sper ca te'am ajutat :Wji

Întrebări similare