Depinde de fiecare. Eu nu refuz niciodata o cravata sau o sticla de tarie. Stiu fumatori pentru care cadoul ideal e un cartus de tigari. Stiu oameni care considera cadoul ideal o lada de bere sau o sticla de Jack. Unii mai gameri adora jocurile si tricourile cu mesaje funny. Unii mai eleganti nu refuza un parfum elegant, o cravata, niste butoni sau o camasa. Unii considera cadoul perfect drept un ceas (sport sau elegant in functie de preferinte). Altii mai romantici considera un cadou ideal un weekend intr-un loc cat mai intim. Dar in general cu alcool sau un accesoriu chic nu ai cum sa dai gres.
Cumparai ceva care indiferent ce face nu poate sa il uite de obicei imbracaminte tricou(cumparai un tricou cu leduri sunt pe net de comandat) crede-ma ca nu o sa il uite niciodata
Ehh Noi baietii suntem mai complicati... Depinde si de varsta Cumpara'i un parfum barbatesc. sau Daca e unul mai matur Niste bere. in fine Sper ca te'am ajutat :Wji
Buna nu-s baiat dar cerd ca un ceas de firma... un tricou, blugi parfumuriiii
Depinde si de personalitatea baiatului mie cel putin mi-ar placea ori un fular cu echipa mea de suflet cfr cluj ori un lantisor fain
Păpușa gonflabilă.
Nu îi ceartă, nu îi înșeală și e disponibilă oricând.
misauratcuviata întreabă: