| SimonaNicoletaღ a întrebat:

Buna!
Ce faceti in vacanta asta? Unde mergeti? Cu >cine?:
Voua vi se pare ca a trecut mult de cand am luat vacanta...chiar daca a trecut 1saptamana?

Răspuns Câştigător
| cristi1212 a răspuns:

Eu mai am 2 saptamani de practicalaughing ia gandeste-te cum ma simt eusadlaughing de plecat sper sa plec cu prietena pe undevathinking sau o sa stau p'aici pe la mine pe la terase, fotbal.big grin tu ce-o sa faci?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Imi continui meseria ca sofer profesionist, merg singur cu trailerul nu am pe nimeni sa imi faca companie doar concediul daca e sa merg pe litoral sau raman in casa si vad cum fac sa imi iau baietelul cu mine doar am voie sa stau si cu el o vreme.

| heartslow a răspuns:

Poi, sincer in vacanta asta m-am gandit sa mai citesc (sa-mi cultiv putin cunostintelebig grin ), sa ma mai plimb cu bicicleta, sa ma plimb prin parc cu prieteni, nustiuh chesti obisnuite dupa parerea mea.

| SimonaNicoletaღ explică:

Eu una sa va zic m-am cam plictisit.laughinglaughing(si abia asteptem sa luam vacanta)...De facut ceva semnificativ pana acum nu am facut.am mers la strandhappy.O sa merg prin iulie la mare si cam atat.
(P.S soliwork sa stii ca te invidiezlaughingas mai vrea si eu sa fiu la sc...ptr imi ocupa timplul cu ceva)laughing

Eu una sa va zic m-am cam plictisit.laughinglaughing(si abia asteptem sa luam vacanta)...De facut ceva semnificativ pana acum nu am facut.am mers la strandhappy.O sa merg prin iulie la mare si cam atat.
(P.S soliwork sa stii ca te invidiezlaughingas mai vrea si eu sa fiu la scoala)

Imi poti spune de unde esti? si la ce liceu(profil).Sa sti ca in mare parte ai dreptatehappy

Pai eu sunt din Pitesti(avem acolo un apartament)dar acum sunt la tara(unde avem si aici o casa) cu parinti...
laughing oh go on

| cristi1212 a răspuns:

Crede-ma, nu ai niciun motiv sa ma invidiezilaughing E urat la 12 cand altii se duc la strand tu sa te duci la practicatongue Prefer sa-mi ocup timpul acasa sau pe afara cu prietenii, nu la practicalaughing De exemplu azi am fost si am stat o ora. Nu ma plang, dar ma duc sa stau o ora degeaba cand fac 2 ore dus-intors:-l si nici nu fac nimic utilsad

| cristi1212 a răspuns:

Sunt din bucuresti si sunt la profil economictongue si stiu ca am dreptatewhistling laughing

| cristi1212 a răspuns:

Tu de unde esti?tongue

Întrebări similare