Buna! in primul rand evita sa le spargi tot timpul nu faci decat sa inrautatesti situatia si sa le extinzi pe toata fata, foloseste o crema hidratanta si din cand in cand fa o baia de aburi in care adaugi cateva pliculete de ceai de musetel dupa care cureti fata usor cu un prosop aspru(fara a freca) asa porii se dilata iar dupa poti aplica crema pentru hidratare.Acneea se datoreaza si alimentatie asa ca ai grija la grasimi, cipsuri, cola si ciocolata.Bafta!
Eu una folosesc Zineryt nu spun ca iti trec in totatlitate dar rezultatele sunt foarte bune, a si inca ceva, nu ti le stoarce! ti le inflamezi.nu te spala cu sapun pe fata, indiferent daca esti machiata da-i numai cu apa, nu lasa pe nimeni sa puna mana pe fata ta si ai grija sa te dai cu Zineryt de 2 ori pe zi, nu te da cu fond de ten. Cam atata, succes!
De ce nu fara dermatolog? el e cel mai in masura sa iti recomande ce e mai bun pentru tipul tau de ten. si eu am avut foarte multe, aveam prin vara acum 2 ani cam asa,si m-am dat de capul meu cu toate prostiile care le-am vazut pe net si mi-am inrautatit situatia. m-am dus la dermatolog si mi-a dat creme, pastile, ma rog, tot tacamul. si mi-au trecut majoritatea dupa cateva saptamani. apoi au mai inceput sa apara cate putine ca era si perioada aia a adolescentei si era totusi imposibil sa scap de ele fara sa imi incep viata sexuala. acum nu mai am deloc, doar 1-2 pe acolo. eu te-as sfatui sa te duci la dermatolog inainte sa folosesti anumite produse
Multumesc de sfat, voi merge si la dermatolog!(poti sa imi raspunzi la asta te rog http://www.TPU.ro/......ani-sa-ai/
Zinerytul este o solutie in care combini un praf cu un lichid, o gasesti si la farmacie, eu am fost la dermatolog si asta mi-a dat, si de atunci numai pe asta il folosesc
Zinerytul il gasesti in farmacii dar cere solutia cutanata, este un praf care il combini cu un lichid, mie asta mi-a dat dermatologul