| ir3al a întrebat:

Ce faceti voi sa scapati de cosuri? Spuneti-mi si mie am mari probleme cu acneea (dar fara dermatolog)funda si mersi anticipat

12 răspunsuri:
| undemergi a răspuns:

Incearca Brevoxyl. big grin

| angel09 a răspuns:

Buna! in primul rand evita sa le spargi tot timpul nu faci decat sa inrautatesti situatia si sa le extinzi pe toata fata, foloseste o crema hidratanta si din cand in cand fa o baia de aburi in care adaugi cateva pliculete de ceai de musetel dupa care cureti fata usor cu un prosop aspru(fara a freca) asa porii se dilata iar dupa poti aplica crema pentru hidratare.Acneea se datoreaza si alimentatie asa ca ai grija la grasimi, cipsuri, cola si ciocolata.Bafta!

| deutza177 a răspuns:

Eu una folosesc Zineryt big grin nu spun ca iti trec in totatlitate dar rezultatele sunt foarte bune, a si inca ceva, nu ti le stoarce! ti le inflamezi.nu te spala cu sapun pe fata, indiferent daca esti machiata da-i numai cu apa, nu lasa pe nimeni sa puna mana pe fata ta si ai grija sa te dai cu Zineryt de 2 ori pe zi, nu te da cu fond de ten. Cam atata, succes!

| ir3al explică (pentru angel09):

:dnu prea mananc grasimi si nu sunt o fana a dulciurilor si a cipsurilor...dar cola este nelipsita din alimentatia mea:d mersi mult de sfat voi incerca

| ir3al explică (pentru undemergi):

Presupun ca este o crema.imi spui si unde o pot gasi?

| ir3al explică (pentru deutza177):

Mama imi spune sa ma spal pe fata cu sapunul Dove si este foarte bun, nu folosesc fand de ten. folosesc corectorul :d mersi de sfat

| larrii a răspuns:

De ce nu fara dermatolog? el e cel mai in masura sa iti recomande ce e mai bun pentru tipul tau de ten. si eu am avut foarte multe, aveam prin vara acum 2 ani cam asa,si m-am dat de capul meu cu toate prostiile care le-am vazut pe net si mi-am inrautatit situatia. m-am dus la dermatolog si mi-a dat creme, pastile, ma rog, tot tacamul. si mi-au trecut majoritatea dupa cateva saptamani. apoi au mai inceput sa apara cate putine ca era si perioada aia a adolescentei si era totusi imposibil sa scap de ele fara sa imi incep viata sexuala. acum nu mai am deloc, doar 1-2 pe acolo. eu te-as sfatui sa te duci la dermatolog inainte sa folosesti anumite produse

| ir3al explică (pentru larrii):

Multumesc de sfat, voi merge si la dermatolog!(poti sa imi raspunzi la asta te rog http://www.TPU.ro/......ani-sa-ai/

| angel09 a răspuns (pentru ir3al):

Pentru putin!:*:*

| deutza177 a răspuns:

Zinerytul este o solutie in care combini un praf cu un lichid, o gasesti si la farmacie, eu am fost la dermatolog si asta mi-a dat, si de atunci numai pe asta il folosesc big grin

| deutza177 a răspuns:

Zinerytul il gasesti in farmacii dar cere solutia cutanata, este un praf care il combini cu un lichid, mie asta mi-a dat dermatologul big grin

| undemergi a răspuns (pentru ir3al):

Se gaseste la orice farmacie, si costa in jur de 30 de lei.