| Anne07 a întrebat:

ce inseamna a fi om cu personalitate?! am auzit de multe ori cand cineva spune "are personalitate " happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aş tinde să cred că la foarte puţini oameni vorbirea este un indiciu ce scoate la iveală personalitatea acestuia. Adică, sunt multe persoane foarte sociabile, care dintr-o banală întrebare de genul " Unde-i primăria? " ajung să-ţi spună şi care e numele lor şi unde stau, dar asta nu înseamnă că au personalitate. La urma urmei, poate-şi urmăresc instinctele şi vor să obţină ceva sau pur şi simplu sunt foarte vorbăreţi.

Oricum, un om cu personalitate poate fi foarte uşor observat, chiar şi fără a spune ceva. Şi într-adevăr, mă bucur şi eu când văd un om(mai ales un tânăr) cu personalitate(chiar dacă mai nou văd din ce în ce mai puţini).

4 răspunsuri:
| vlad89c a răspuns:

Oamenii cu personalitate se remarca prin originalitate, sunt aceia cu care iti place sa vorbesti; de exemplu:
-Ce faci?
-> om fara personalitate: -Bine, tu?

-Ce faci?
-? om cu personalitate: - Foarte bine, uite azi am fost acolo, acolo, am facut asta, am luat note mari... dar tu cum o mai duci? si ce mai face... fratetau?

De cele mai multe ori se remarca prin neconventional, unii nu se imbraca ca toti ceilalti, ori vorbesc diferit si nu copiaza diferite lookuri, ci se imbraca cum cred ei ca e mai comod si mai bine.

| Anne07 explică (pentru vlad89c):

Multumesc happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru vlad89c):

Crede-mă că sunt o grămadă de oameni cu personalitate care la întrebarea " Ce faci? " vor răspunde sec cu un " Bine. " sau chiar nu vor răspunde în vreun fel. Personalitatea nu te face mai plăcut în societate, Breivik fiind cel mai elocvent caz care confirmă acest aspect. Oamenii cu personalitate se remarcă în special prin originalitatea lor, dar asta nu-i face neapărat mai plăcuţi. În rest, ai dreptate, cu îmbrăcămintea şi la fel e şi în cazul gesturilor, frizurilor, accesoriilor, vorbelor, stilurilor pe care aceştia le abordează; niciodată nu urmează turma.

| vlad89c a răspuns (pentru anonim_4396):

Dupa mine, un indiciu al personalitatii reprezinta si vorbirea, nu la toti, ce-i drept.
In orice caz, mie imi plac oamenii care dau dovada de personalitate, imi mai da o sclipire ca lumea asta mai are o sansa sa nu devenim toti conventionali si sa fim controlati asa de usor.