| JesicaEmily a întrebat:

Ce parere aveti de faptul ca profesoara noastra de romana ne interzice, noua fetelor, sa avem parul desprins? Ea preda in 2 scoli, iar la calalta scoala fetele, la ora ei, au voie cu parul desprins. Ce parere aveti?

10 răspunsuri:
| Cloudyday a răspuns:

Buna. Pai, depinde de regulamentul fiecarei scoli.Probabil nu aveti voie cu parul prins ca sa nu va intre in ochi si sa vedeti totul clar la tabla, idk. Incearca sa respecti asta daca asa ti se impune, dar daca vrei, poti incerca sa te duci o data cu el desprins sa vezi ce iti spune, sau sa observi ce li se intampla fetelor care nu si-l prind niciodata. Oricum, mi se pare putin absurd sa ii impui cuiva acest lucru, dar probabil regula este facuta cu un motiv intemeiat.

| DiaconitaBianca a răspuns:

Stiu cum e si la noi avem o astfel de profesoara de romana. Cred ca profesoara ta crede ca celelalte fete sunt mai destepte si merita sa aiba parul desprins. Tu de unde esti? Eu sunt din Galati.

| frostxtq a răspuns:

Probabil considera ca la scoala voastra e nevoie de mai multa disciplina. Mai demult, in scoli fetele aveau voie doar cu parul prins. Ca sa nu mai spun ca pe vremea lui Ceausescu fetele aveau parul prins in doua codite impletite. Poate e mai de moda veche. tongue

suntserios
| suntserios a răspuns:

Na tine de regulamentul scolii, daca la scoala voastra a auzit ca nu se poarta parul desprins a zis sa respecte si ea "traditia"

| Piticoot14 a răspuns:

Am mai auzit despre regula asta tampita...si eu am o profesoara la fel, nici eu nu inteleg cu ce o incanta pe ea ca ne vede cu parul prins.ce zici tu acolo e DiSCRIMINARE! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana mea, eu n-am voie sa am parul mai lung de 10 cm, ca cica e prea mare, iar tu te vaiti ca stai o ora pe zi cu parul prins?
As sta si cu fes pe cap, numai sa stiu ca sunt lasat sa decid dimenisunea propriului meu par.

| GYGYLATINO a răspuns:

E clar discriminare

| cristimihailov a răspuns:

Si cate de greu este sa iti prinzi parul?
Nu te mariti cu profesoara aceea si nici nu o sa stai o viata cu ea.

| Piticoot14 a răspuns (pentru cristimihailov):

Nu e deloc greu, dar de ce nu lasa elevele sa poarte sau sa arate cum vor -_- Nu poate femeia aia sa predea daca vede fetele cu parul desfacut? laughing Oameni tampiti! straight face laughing

| cristimihailov a răspuns (pentru Piticoot14):

Mai asteapta 10 ani.