Fara suparare, dar sunt o prostie. Nu poti sa ai o relatie adevarata cu o persoana pe care nu o vezi, cu care nu vorbesti fata in fata. De fapt dragostea e provocata de o serie de reactii chimice, si nu poate fi vorba de asa ceva daca nu atingi, nu mirosi persoana respectiva.
In plus pe mess te poti preface, poti juca un rol, e usor sa pozezi intr-o persoana minunata care se potriveste perfect cu pers cu care vorbesti, dar in realitate nu mai e aceeasi situatie, nu iti poti controla 100% reactiile, limbajul corporal si doar asa poti vedea exact ce fel de persoana e cea cu care vrei sa ai o relatie, poate are niste ticuri enervante cine stie. In plus pe mess se poate minti, poate ca in timp ce vb cu tine, vorbeste cu inca 5 fete, adica majoritatea vorbim cu mai multi deodata, asa ca mai bine lasa genul acesta de relatii.
Buna.
Unele functioneaza altele nu.
Dar in cele mai des intalnite cazuri ies prietenii frumoase.
Bafta!
Eu zic ca mai bine traiesti in realitate, nu pe mes pentru ca unele persoane nu sunt in realitate cum sunt si pe mes
pe mes poti vorbi oricand deschis orice subient dar in realitate e altceva...
ru decizi
O prostie dupa parerea mea pentru ca nu al cunosti cum e an realitate nul vezi si nul cunosti orcate tiar spune despre ia/el
Ce pot spune, am stat si eu pe net 9 luni, e o tampenie.
Am stat dupa o moloveanca 9 luni, cand s-a facut timpu sa vina la mine din Germania, a prostito 1 tampit de bucurestean de s-a despartit de mine, ala dupa o fript-o si eu dat papuci
Cei in mana nu-i minciuna
Dar daca ai pana in 15 ani merita sa visezi pe net
Va multumesc mati ajutat mult de acum inainte nu o sa mai cred in relatile pe mes aventi dreptate nu poti ai incredere intr-o persuana pe mes :*
Va multumesc mati ajutat mult de acum inainte nu o sa mai cred in relatile pe mes aveti dreptate nu poti sa ai incredere de persuanele de pe mes vb poate vi minciune...:*
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: