Trebuia sa se faca mai demult asta.Acum intrebarea ar fi de la ce clase sa inceapa? Ca cele de 12-13 ani deja stiu si practica.Ar trebui sa fie un profesor-psiholog.Si sa se implice mult in a le explica fetelor cat si baietilor riscurile la care se supun de cand isi incep viata sexuala.Si eu sustin ideea, doar ca pare cam tarziu pentru asta.
Si asa la orele de dirigentie nu se face mai nimic.Sa scoata orele astea si sa introduca educatia sexuala
Ar fi foarte utila o astfel de ora pe saptamana, sa stie si ei la ce riscuri se expun.
Cred ca tot timpul mi-am dorit sa se intample asta nu pentru mine ci pentru celelalte fete care am vazut ca sunt destul de debusolate in legatura cu o viata sexuala responsabila... un profesor calm, rabdator si deschis le va spune esentialul si astfel s-ar preveni multe accidente( dupa parerea mea in loc de tehno, muzica, optional sau alte aberatii educatia sexuala ar fi mult mai apreciata )
Iti raspund cu o intrebare, Daca sar introduce cati ar lua in considerare aceste lucruri? Da ar fi o idee buna dar nu cred ca ar schimba prea multe sau pe prea multi.
darwinbowie întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă: