EU cum trec in fiecare zi in centru tot ma cheama.
SUnt indecis sa ma duc sau nu.
Deci vad ca parereile sunt inpartita si nu mai stiu ce s zic pana l urma e teapa sau nu? eu inca nu am semnat contractu azi trebuie s ma duc si nu stiu ce s fac ma zis s platesc 3 milioane avansu sh restul d 5 pana l sf luni pe fotografi mi s parul d treaba asa Asta s int in Bucuresti sh vreau s stiu ce s fac? K am intrat p saitul lor sh vad ca merge... chiar nu stiu ce s mai zis
Aceasta agentie este o chestie mizera care a aparut in tm pentru a ne murdarii si mai mult strazile si pentru a prostii banatenii! Eu maine merg la ei la sediu deoarece eu m-am inscris (intr-un moment de PROSTIE ABSOLUTA) in luna decembrie si mi s-a promis ca voi avea primul job in cadrul acestei agentii la inceputul lunii februarie.Pe mine nu ma intereseaza si nu ma uit la 600 de mii, dar nu gandul ca am luat teapa, asa ca maine merg la mustacioasele alea sa le arat eu moda.
@ wolfy, nu...am fost acolo,am vb cu secretara pentru ca directoarea brusc era ocupata, iar cele care prostesc lumea sa se inscrie au inceput sa rada, sa chicoteasca ca cum sa vii sa te certi bine ca le-am pus la punct ar trebui sa ne strangem vreo 5-10 si sa mergem peste ei eu astept propuneri
Sincer m-au luat de pe starada ca ma duceam la Stella Popescu la auditii si na o venit unu cu buna si nu imi stiu ce si am mers inauntru si una o zis ca nu e cintract am dat 60 de lei si inca nnu au pus poza pe site! is niste tampiti ca iti iau bani aiurea macar daca s-ar ocupa de tine si mai si zice ca intr-un an iti dau banii inapoi! dar e fraiereala totala! si eu si cei care ne-am inscris TOTI AM LUAT TZZAPA! DUPA MINE NU VA INSCRIETI!
Teapa mare! M-am inscris pentru baiat la Eforie Nord, am facut sedinta foto si mi-au trimis un album de poze de doi bani, in dosar de plastic si fara CD cum au spus. Nici vorba de prezentari de moda sau altceva. Acum mi-a venit plicul sa platesc cei 148 euro diferenta, cu tupeu maxim, semnatura de la avocat. Daca nu dau de ei si insista ii dau in judecata. Apropo, agentia din Eforie e una cica partenera Fusion Models dar cred ca-i aceeasi cu cea din Timisoara dupa cum se prezinta. Teapa nationala!
Da este buna agentia...sunt oameni seriosi...eu sunt inscris din noiembrie 2010. e super fain acolo
Ai fost platita cumva sa bagi acest comentariu este fas ceea ce spui tu
EU m-am inscris luni... le-am dat o parte din bani si tot luni dupa ce am ajuns acasa am intrat pe net si am citit despre ei si despre cel care a infiintat firma (cosmin luchian) si mi-am dat seama ca nu sunt seriosi, ce am gasit m-am ingrozit! asa ca am dat fuga sa renunt la contract si de acolo mare scandal. Astazi am revenit si m-au amenintat ca ma dau in judecata pentru calomnie si nerespecatrea contractului numai cand mi-am exprimat dorinta de face reclamatie! haideti oameni buni sa facem ceva cu ei sa ne strangem sa ne luam banii inapoi sau ceva, macar sa ii speriem daca altceva nu reusim, nu stiu ce sa zic mai ales acum ca am citit si aici. Eu maine la 12 merg cu cineva care poate rezolva mai mult decat mine azi! e-mail-ul meu e adry_red_2007@yahoo.com
Buna,am nevoie de un raspuns urgent din partea ta
Pai nu ai sa primesti nici un ban de la ei, ca e fantoma firma! sunt raspanditi in toata tara. M-au tot sunat cu tot felul de replici mai bune, mai taioase dar atat, telefoanele lor au incetat abia prin decembrie dar sincer din iunie nu le-am mai raspuns la telefon ca m-am saturat de aceleasi replici. sper sa te ajute.
Buna,pur si simplu eu personal nu mai vreau banii(sint de la bunica)numai sa ma lase in pace.Ma suna saptamanal, si nu raspund.Am fost si eu la OPC, ieri a venit raspunsul ca au dreptate...in fine, sa inteleg ca totusi te-au lasat in pace?!
Numai bine...
Este teapa! prostesc lumea sa semneze contractul pe loc, cer bani pe loc sa nu ai timp sa te interesezi de ei si sa te faca sa semnezi ca ei sa te aiba la mana cu un contract. daca nu ai toti banii in maxim 30 de zile trebuie sa-i duci pe toti. De ce in 30 de zile? pentru ca odata ajuns acasa si cauti pe net informatii despre ei vezi ca ei sunt, practic, inexistenti. Nu citesti nimic bun despre ei si nu pot demonstra in niciun fel ca au vreo activitate. sunt foarte multe de spus, dar deja mi-au mancat nervii in doua zile de nu mai sunt in stare sa gandesc.
si eu am cerut rezilierea contractului si m-au amenintat ca ma dau in judecata ca nu ma tin de clauzele contractului, adica nu platesc suma promisa in contract. De mentionat ca suma difera de la persoana la persoana si este scrisa de mana, nu tiparita. Contractul are si modificari scrise de mana, ceea ce nu cred ca este legal.
Salut, m-am inscris si eu azi si am semnat contractul cu ei, desi mi s-au parut foarte suspecti ca vor sa semnam asa pe loc. Site-ul lor a functionat cand am intrat prima oara pe el, acum vad ca e offline din nou. Acel site nu parea deloc profesional, iar cand am intrat sa vad "modelele" nu am avut parte de poze profesionale, ci doar de cele facute initial, la "recrutare". Sedinta pentru album o sa o am joi si vedem apoi ce se intampla mai departe. Eu m-am inscris in toata treaba asta mai mult de curiozitate, sa fac ceva diferit. dar daca acel ceva nu o sa apara, o sa iasa urat. Si eu sunt de acord sa formam un grup in cazul in care agentia nu isi indeplineste rolul.
Oook. deci treaba e asa: banii platiti sunt pentru album si pentru cursuri, daca ei si-au tinut partea asta a contractului, pe partea de bani ei si-au respectat obligatiile (deci din pdv asta e firma serioasa, facandu-si partea). Daca nu isi pot respecta restul contractului (sa ne obtina alte contracte, sedinte etc tot ce scrie la obligatiile lor) cel mai "rau" lucru ce se poate intampla pentru ei e dizolvarea contractului, altceva nu putem face, cel putin din punct de vedere legal, asa ca orice am face, nu ii afecteaza in absolut nici un fel. din pacate asta am semnat, sunt sigur ca nu prea multi au citit contractul (cel putin cu mare atentie) inainte de semnare.
Si acum ce ii de facut? banuiesc ca v au spus si voua ca in aprilie se vor face niste reclame etc?
Oameni buni este teapa ....acum se numesc terra fashion si au tepuit oameni din tulcea. acum sunt la slobozia
Nu stiu ce ati facut voi dar eu dupa ce am semnat contractul de profesionisti am avut activitati.adevarat ca am asteptat putin dar am avut.si bani i-am scos
Http://www.sun-media.ro/
si in cazul celor care zic ca nu merge situl asta e si merge pe langa invatati unde sa va uitati la profesionisti si la amatori;)
Http://www.tion.ro/......9-05382901 Prezentare de lenjerie intima SUN MEDIA AGENCY & CHARME. http://www.sun-media.ro/....../index.php - prezentare de moda SUN MEDIA AGENCY ...etccc...
Si eu am fost acostat ieri pentru chestia asta si am dat cei 60 lei si mi s-a propus sa trec la "profesionalisti" sa imi fac album si sa iau niste cursuri pentru care platesc 150 euro, 50 i-am dat.Maine ma duc sa fac pozele si merg sa vad si daca sunt seriosi sau chiar am luat tzeapa.In orice caz ar fi bine sa lase cineva un id de mess sau ceva date de contact in caz ca apelam la protectia consumatorului de ex si sa ii denuntam si asa avem mai multe sanse daca ii reclamam mai multi.
248 EURO! Mie mi-au cerut doar 150 de EURO si asta cu reducere ca sunt student de la 198 de EURO.Nu stiu ce sa zic, deocamdata merg sa vad ce ii ca daca nu platesc oricum pierd 50 EURO care i-am dat avans. Daca ii doar abureala o sa fac reclamatie la Protectia consumatorului dar mai am cica pana termin cursurile.Totusi am intrebat daca ce mi sa promis pentru cei 60 RON mai este valabil si mi-a zis ca este adica in max o luna jumatate sa primesc o oferta de reclama la ceva. daca nu primesc aia inseamna ca nu sunt seriosi si probabil nici cursurile si albumul nu valoreaza nimic.Ce o fi o fi...
Si in privinta profesionistilor de la poze nu stiu ce sa zic pentru ca a fost un singur tip si alasincer nu parea prea profesionalist adica m-a lasat mai mult de capul meu in loc sa ma pozitioneze ca sa iasa cele mai bune poze.Am intrebat de pagina lor de net si mi s-a zis ca trebuie sa functioneze si sa imi trimita ei adresa de net ca eu nu o gasesc dar nu am primit nici un raspuns.Probabil cand o sa mai am timp o sa trec pe la ei.Sunt norocosi ca nu prea am timp, sunt ocupat cu teste si examene la facultate ca stateam toata ziua pe capul lor.
Mai eu cred ca am luat teapa mai mare ca am inscris-o pe micuta mea si am dat deja un avans de 210 ron dar ma inspaimint cind vad ce parere aveti voi despre. Daca aveti nevoie de mine pentru ceva reclamatii ma bag pentru ca nu prea imi place sa primesc tepe desi aveam capul cu mine:-( asta este pentru cine nu deschide bine ochiii...Am ramas blocata ca sa procedat in cazul meu exact ca si la voi dar nu cred ca se mai poate remedia ceva, mi-au promis un album profesionist niste cursuri dar cred ca mau cam aburit.astept raspunsuri.
Flavius ai fc pozele? cum ti sau parut cei care sau ocupat de tine ca au spus ca au o echipa de profesionisti, te intreb ca maine ar trebui sa merg si eu cu fetita mea, sint atat de derutata ca nu stiu ce sa fac...
Buna. In decembrie l-am inscris pe baietelul meu la aceasta asa-zisa agentie, evident, ca orice parinte care doreste ce e mai bine pentru copilul sau l-am inscris la profesionisti. Mare greseala!
Pe langa faptul ca de cate ori am incercat sa le accesez pagina web nu am reusit. Raspunsul lor a fost plin de tupeu spunand ca nu stiu eu cum sa fac...In momentul in care le-am explicat ca nu numai eu am inecrcat, ci si alte persoane au lasat garda jos si au inceput cu scuzele. de profesionalism sa nu mai vorbim ca nu prea cunos ei acest termen iar directoarea sau ce o fi dansa pe acolo e cam pe nicaieri din toate punctele de vedere. daca mai sunt peroane care doresc sa poarte o discutie cu aceasta agentie si doresc sa facem un grup eu sunt prima de acord cu aceasta. De aceea voi lasa adresa mea de mail> roxanadobosan@gmail.com.
Buna,as dori sa stiu daca ai rezolvat ceva? Sant foarte curioasa deoarece, si eu dupa o tura de noapte(12ore)am facut prostia de a crede...norocul meu cred, este ca nu am facut nici o sedinta foto sau altele
multumesc si astept raspunsul tau
cu OPC-ul nu am rezolvat nimic
Hey! nici eu nu am facut nici o sedinta, si da m-au lasat in pace. ti-am spus mai primeam si eu telefoane de la ei dar cam atat si destule, dar am nu am mai raspuns. si stai linistita ca nu m-a dat nimeni in judecata, am ramas doar fara bani!