Se pare ca si eu sunt de astazi unu din cei care si'au luat teapa...
Totusi voi vad ca sunteti inscrisi de mai mult timp... ati primit vreun telefon sa va cheme la vreo prezentare?
Eu nu m-am inscris pentru ca o firma serioasa nu cere bani pentru inscriere cand au nevoie de "modele" deci parerea mea este ca este o mare teapa
Si acum ce ii de facut? banuiesc ca v au spus si voua ca in aprilie se vor face niste reclame etc?
Eu mi-am facut si un contract si mi-au cerut destul de multi bani acum o saptamana. sper sa fie ceva de capu lor...
Aceasta agentie este o chestie mizera care a aparut in tm pentru a ne murdarii si mai mult strazile si pentru a prostii banatenii! Eu maine merg la ei la sediu deoarece eu m-am inscris (intr-un moment de PROSTIE ABSOLUTA) in luna decembrie si mi s-a promis ca voi avea primul job in cadrul acestei agentii la inceputul lunii februarie.Pe mine nu ma intereseaza si nu ma uit la 600 de mii, dar nu gandul ca am luat teapa, asa ca maine merg la mustacioasele alea sa le arat eu moda.
Http://www.tion.ro/......9-05382901 Prezentare de lenjerie intima SUN MEDIA AGENCY & CHARME. http://www.sun-media.ro/....../index.php - prezentare de moda SUN MEDIA AGENCY ...etccc...
@ wolfy, nu...am fost acolo,am vb cu secretara pentru ca directoarea brusc era ocupata, iar cele care prostesc lumea sa se inscrie au inceput sa rada, sa chicoteasca ca cum sa vii sa te certi bine ca le-am pus la punct ar trebui sa ne strangem vreo 5-10 si sa mergem peste ei eu astept propuneri
Si eu am fost acostat ieri pentru chestia asta si am dat cei 60 lei si mi s-a propus sa trec la "profesionalisti" sa imi fac album si sa iau niste cursuri pentru care platesc 150 euro, 50 i-am dat.Maine ma duc sa fac pozele si merg sa vad si daca sunt seriosi sau chiar am luat tzeapa.In orice caz ar fi bine sa lase cineva un id de mess sau ceva date de contact in caz ca apelam la protectia consumatorului de ex si sa ii denuntam si asa avem mai multe sanse daca ii reclamam mai multi.
Mai eu cred ca am luat teapa mai mare ca am inscris-o pe micuta mea si am dat deja un avans de 210 ron dar ma inspaimint cind vad ce parere aveti voi despre. Daca aveti nevoie de mine pentru ceva reclamatii ma bag pentru ca nu prea imi place sa primesc tepe desi aveam capul cu mine:-( asta este pentru cine nu deschide bine ochiii...Am ramas blocata ca sa procedat in cazul meu exact ca si la voi dar nu cred ca se mai poate remedia ceva, mi-au promis un album profesionist niste cursuri dar cred ca mau cam aburit.astept raspunsuri.
Flavius ai fc pozele? cum ti sau parut cei care sau ocupat de tine ca au spus ca au o echipa de profesionisti, te intreb ca maine ar trebui sa merg si eu cu fetita mea, sint atat de derutata ca nu stiu ce sa fac...
Buna! m-am inscris si eu la aceasta agentie iar azi m-au sunat ca sa vin la interviu, cand colo surpriza a trebuit sa platesc 198 euro, am platit doar 100 ron, iar vineri merg sa fac albumul...crede-ti ca e ceva necurat ca sa stiu ce sa fac. Va rog sa imi dati ceva raspunsuri. multumesc
Salut! eu chiar acum o ora m-am inscris. mai am fost chemata in septembrie cand treceam prin centru si acum o luna. sper sa ma cheme la ceva sedinte. pentru ca eu am intrebat daca e sigur ca voi fi chemata si mi-au zis ca da. voi ati mai fost la ceva sedinte? ei au spus ca voi fi chemata in fiecare luna.acuma sa vad. daca nu chiar is de acord sa ii denuntam
Eu astazi mi-am inscris copilul si sa vedeti ce complimente a primit de la directoarea agentiei si acu cand sa caut pe net, firma, am ramas socata la ce scrieti pe aici.Deci totul e doar prosteala? Fereasca D-zeu ca vb voastra nu conteaza pana l urma aia 60 lei dar faptul ca d-na directoare a insistat f mult sa-l trec la profesionisti si va dati seama, sa platesc 248 euro pentru te miri.deci m-am socat sincer.astept in continuare sa vad ce mai scrie unu si altu. daca nu sunt seriosi eu ma duc pste ei.Nu de altceva dar macar stiu ca i-am si injurat bine pentru teapa luata.
Buna Julyssa eu sunt la sun media din decembrie, am dat o suma de bani.am facut sedintza foto, si am fost chemata la 2 prezentari una de lenjerie intima in Club Art din 700 si una de tinute tot acolo azi tocmai am fost ca ma-u chemat la un interviu cu o televiziune, ce pot sa iti spun daca vrei sa te inscrii trebuie sa astepti raspunsu lor.adica sa te sune ei. intelegi? pana acum eu nu am fost tzepuita sa zic asa
248 EURO! Mie mi-au cerut doar 150 de EURO si asta cu reducere ca sunt student de la 198 de EURO.Nu stiu ce sa zic, deocamdata merg sa vad ce ii ca daca nu platesc oricum pierd 50 EURO care i-am dat avans. Daca ii doar abureala o sa fac reclamatie la Protectia consumatorului dar mai am cica pana termin cursurile.Totusi am intrebat daca ce mi sa promis pentru cei 60 RON mai este valabil si mi-a zis ca este adica in max o luna jumatate sa primesc o oferta de reclama la ceva. daca nu primesc aia inseamna ca nu sunt seriosi si probabil nici cursurile si albumul nu valoreaza nimic.Ce o fi o fi...
Si in privinta profesionistilor de la poze nu stiu ce sa zic pentru ca a fost un singur tip si alasincer nu parea prea profesionalist adica m-a lasat mai mult de capul meu in loc sa ma pozitioneze ca sa iasa cele mai bune poze.Am intrebat de pagina lor de net si mi s-a zis ca trebuie sa functioneze si sa imi trimita ei adresa de net ca eu nu o gasesc dar nu am primit nici un raspuns.Probabil cand o sa mai am timp o sa trec pe la ei.Sunt norocosi ca nu prea am timp, sunt ocupat cu teste si examene la facultate ca stateam toata ziua pe capul lor.
Este teapa! prostesc lumea sa semneze contractul pe loc, cer bani pe loc sa nu ai timp sa te interesezi de ei si sa te faca sa semnezi ca ei sa te aiba la mana cu un contract. daca nu ai toti banii in maxim 30 de zile trebuie sa-i duci pe toti. De ce in 30 de zile? pentru ca odata ajuns acasa si cauti pe net informatii despre ei vezi ca ei sunt, practic, inexistenti. Nu citesti nimic bun despre ei si nu pot demonstra in niciun fel ca au vreo activitate. sunt foarte multe de spus, dar deja mi-au mancat nervii in doua zile de nu mai sunt in stare sa gandesc.
si eu am cerut rezilierea contractului si m-au amenintat ca ma dau in judecata ca nu ma tin de clauzele contractului, adica nu platesc suma promisa in contract. De mentionat ca suma difera de la persoana la persoana si este scrisa de mana, nu tiparita. Contractul are si modificari scrise de mana, ceea ce nu cred ca este legal.
Buna. In decembrie l-am inscris pe baietelul meu la aceasta asa-zisa agentie, evident, ca orice parinte care doreste ce e mai bine pentru copilul sau l-am inscris la profesionisti. Mare greseala!
Pe langa faptul ca de cate ori am incercat sa le accesez pagina web nu am reusit. Raspunsul lor a fost plin de tupeu spunand ca nu stiu eu cum sa fac...In momentul in care le-am explicat ca nu numai eu am inecrcat, ci si alte persoane au lasat garda jos si au inceput cu scuzele. de profesionalism sa nu mai vorbim ca nu prea cunos ei acest termen iar directoarea sau ce o fi dansa pe acolo e cam pe nicaieri din toate punctele de vedere. daca mai sunt peroane care doresc sa poarte o discutie cu aceasta agentie si doresc sa facem un grup eu sunt prima de acord cu aceasta. De aceea voi lasa adresa mea de mail> roxanadobosan@gmail.com.
Salut, m-am inscris si eu azi si am semnat contractul cu ei, desi mi s-au parut foarte suspecti ca vor sa semnam asa pe loc. Site-ul lor a functionat cand am intrat prima oara pe el, acum vad ca e offline din nou. Acel site nu parea deloc profesional, iar cand am intrat sa vad "modelele" nu am avut parte de poze profesionale, ci doar de cele facute initial, la "recrutare". Sedinta pentru album o sa o am joi si vedem apoi ce se intampla mai departe. Eu m-am inscris in toata treaba asta mai mult de curiozitate, sa fac ceva diferit. dar daca acel ceva nu o sa apara, o sa iasa urat. Si eu sunt de acord sa formam un grup in cazul in care agentia nu isi indeplineste rolul.
Acum 2 minute am intrat pe pagina lor care spre marea mea uimire functioneaza si am constatat cu maxima uimire ca fiul meu apare la sectiunea amatori dar, eu am platit pentru profesionisti. Incerc sa sper ca in final ne vom aduna cativa si vom merge la ei sa dea niste raspunsuri. La sectiunea contact nu am gasit biroul din Timisoara si nici numele directoarei pentru ai cere lamuriri.
Oook. deci treaba e asa: banii platiti sunt pentru album si pentru cursuri, daca ei si-au tinut partea asta a contractului, pe partea de bani ei si-au respectat obligatiile (deci din pdv asta e firma serioasa, facandu-si partea). Daca nu isi pot respecta restul contractului (sa ne obtina alte contracte, sedinte etc tot ce scrie la obligatiile lor) cel mai "rau" lucru ce se poate intampla pentru ei e dizolvarea contractului, altceva nu putem face, cel putin din punct de vedere legal, asa ca orice am face, nu ii afecteaza in absolut nici un fel. din pacate asta am semnat, sunt sigur ca nu prea multi au citit contractul (cel putin cu mare atentie) inainte de semnare.
In cat timp poti sa renunti la contract daca ei nu iti gasesc oferte de reclame si alte cele?