EU m-am inscris luni... le-am dat o parte din bani si tot luni dupa ce am ajuns acasa am intrat pe net si am citit despre ei si despre cel care a infiintat firma (cosmin luchian) si mi-am dat seama ca nu sunt seriosi, ce am gasit m-am ingrozit! asa ca am dat fuga sa renunt la contract si de acolo mare scandal. Astazi am revenit si m-au amenintat ca ma dau in judecata pentru calomnie si nerespecatrea contractului numai cand mi-am exprimat dorinta de face reclamatie! haideti oameni buni sa facem ceva cu ei sa ne strangem sa ne luam banii inapoi sau ceva, macar sa ii speriem daca altceva nu reusim, nu stiu ce sa zic mai ales acum ca am citit si aici. Eu maine la 12 merg cu cineva care poate rezolva mai mult decat mine azi! e-mail-ul meu e adry_red_2007@yahoo.com
Ma alatur si eu voua, celor ce vreti sa va recuperati banii dati avans, daca se face ceva in acest sens scrieti si va insotesc
Nu stiu ce ati facut voi dar eu dupa ce am semnat contractul de profesionisti am avut activitati.adevarat ca am asteptat putin dar am avut.si bani i-am scos
Http://www.sun-media.ro/
si in cazul celor care zic ca nu merge situl asta e si merge pe langa invatati unde sa va uitati la profesionisti si la amatori;)
Din punctul meu de vedere sunt seriosi...acum parerile sunt impartite, iar nemultumiti gasesti la tot pasul.Cat din ce afirma ei este adevarat, ramane de vazut; nu va puneti intrebarea de ce din toti cei inscrisi(pentru ca sunt destui, daca va uitati pe site) se gasesc sa comenteze doar 5-6 persoane? sa fie oare concurenta?
Puteti sa va bagati in cur reclamatiile la opc sau la fisc si stiti de ce? pentru ca e o teapa legala, semnati cu capul pe umeri un contract prin care ei "depun toate diligentele" - adica fac tot posibilul sa va dea activitati, dar nu se obliga, - astfel o sa platiti 250, 180 euro sau alte sume,. insa nu stiti pe ce aruncati banii, Adica ii faceti cadou, ii dati degeaba de buna voie si nesiliti de nimeni, iar cand constientizati ce prostie ati facut, - specific romanilor va laudati la opc cat de prosti sunteti. Chiar imi pare rau ca jignesc insa romanul e prost! Chiar e prost. si de multe ori inconstient! Mergi la o agentie care nu iti ia taxe, care te pregateste gratuit, prezinta-te cu un book, si ar trebui sa fie suficient. Ah, si daca nu ai book, ala ti-l poti cumpara, pentru ca nu vei lua teapa. Cred ca si Sun Media. vinde bookuri prostind verbal oamenii. Deschide ochii, mai ales tu pitipoanca de 15 ani, sau proaspa-ta mamica, a carei principala grija e alta decat de a te mai documenta putin.
Si eu am semnat contractul cu 150Euro pentru. ca sunt studenta, si mai am 50Euro de platit ca sa pot ridica albumul... Insa cursurile nu mi se par cine stie ce, si inca nu am primit nici "o prima" oferta, cea de dupa 1, 5 luni de la inscriere (care am facut-o in 7 martie). Eu nu cred ca nu le putem face nimic, trebuie sa obtinem ceva, mai ales daca mergem mai multi.
Nu sunt deloc seriosi.m-am inscris in noiembrie am dat 60 de lei dupa care mi-au zis sa trec la profesionisti trebuia sa dau 150 de euro din care am achitat doar 50 pentru album restul urma...acesti oameni nu au facut decat sa ma sune pentru bani nicidecum pentru o prezentare iar cand m-au acostat pe strada imi spuneau sa ma grabesc sa ma inscriu ca e ultima zi in care se mai fac selectii...nu va mai lasati pacaliti pentru ca aruncati niste bani pur si simplu aiurea.eu acum nu stiu cum sa fac sa ii mai recuperez, aveti grija cu astfel de oameni
Is cei mai de ****! as vrea daca se poate sa ne reunim mai multi si sa mergem peste ei! eu am platit 50 euro din contract si vreau neaparat sa renunt la el
Da este buna agentia...sunt oameni seriosi...eu sunt inscris din noiembrie 2010. e super fain acolo
Deci vad ca parereile sunt inpartita si nu mai stiu ce s zic pana l urma e teapa sau nu? eu inca nu am semnat contractu azi trebuie s ma duc si nu stiu ce s fac ma zis s platesc 3 milioane avansu sh restul d 5 pana l sf luni pe fotografi mi s parul d treaba asa Asta s int in Bucuresti sh vreau s stiu ce s fac? K am intrat p saitul lor sh vad ca merge... chiar nu stiu ce s mai zis
Buna. m-am inscris si eu si vad ca sor inscris mai multi si or fos pacaliti ca si mine.Ca mior zis ca ma contacteaza dupa o luna si nu-i adevarat ca or trecut aproape doua luni, astia as bat joc de noi numa bani sa ne ia. Da ar trebui sa facem ceva sa nu mai pacaleasca pe nimen ca nu-i frumos ce a ce fac iei.
Si eu m-am inscris si mi-au cerut 200 de euro nu stiu cat e de serioasa mi-au zis ca incep cursurile din septembrie astept sa vad
Eu m-am inscris la aceasta "agentie" in decembrie anul trecut. dintr-o prostie.mi s-a parut cam ciudat ca au cerut taxa aceea de inscriere atunci pe loc si fara sa iti lase timp de gandire. dupa ce m-am inscris am realizat ca ceva nu e in regula.si in fine am fost chemata de asa zisa directoare sa semnez un contract.si am refuzat.dar si acel contract trebuia semnat atunci. iarasi fara timp de gandire...si char mi s-a spus ca ei pleaca din oras si ca eu sunt ultima fata din categoria de varsta de care mai au nevoie( suspect ).si eu i-am vazut si dupa 6 luni tot acolo...
Si eu as propune sa ne unim cumva cei care am avut contact cu aceasta "agentie" si sa facem ceva... oricum teapa lor e foarte bine acoperita.si ar fi greu sa demonstram ceva.dar macar sa incercam.pentru ca sunt sigura ca sunt multi care au fost pacaliti de catre acestia.
Teapa 100% m-am inscris si eu in constanta am platit 50 de lei dupa o zis ca nu mai exista nici o taxa am facut 2 poze o zis ca in 5 zile apar pe site nici dupa 2 luni no aparut pozele si am mers a2a zi ca mo chemat si mo pus sa platesc 250 de euro si baga tot felul de vrajezli... ca sa ma bage la profesionisti si o zis ca o sa ma contacteze pentru sedinte si nici acum nu mo sunat macar bine ca nu am platit aia 250 de euro ca imi luam tepalau mare deci nu stiu cum le permite legea sa faca astfel de firme, si agentul ala soricar mo intrebat de 100 de ori cand treceam prin fata lui parca nu ma mai recunostea
Sunt curios daca din cati am postat aici. cineva a reusit sa ia toata suma 150/160/200 euro inapoi de la Sun Media Agency happy, pentru ca fiecare posteaza ce a patit dar nici unu nu mai revine sa spuna daca a facut sau a reusit sa faca ceva, eu dupa cum am spus am apelat la protectia consumatorului si nimic, la politie si au spus sa imi iau un avocat (hal de raspus timpic pentru Romania), la televiziuni am scris mail etc, nu t baga nici dracu in seama daca nu ai cunostinte, asa ca singura varianta este.te duci peste ei si ai iei la omor, le iei una alta din birou si ai terminat treaba.
Sincer m-au luat de pe starada ca ma duceam la Stella Popescu la auditii si na o venit unu cu buna si nu imi stiu ce si am mers inauntru si una o zis ca nu e cintract am dat 60 de lei si inca nnu au pus poza pe site! is niste tampiti ca iti iau bani aiurea macar daca s-ar ocupa de tine si mai si zice ca intr-un an iti dau banii inapoi! dar e fraiereala totala! si eu si cei care ne-am inscris TOTI AM LUAT TZZAPA! DUPA MINE NU VA INSCRIETI!
Teapa mare! M-am inscris pentru baiat la Eforie Nord, am facut sedinta foto si mi-au trimis un album de poze de doi bani, in dosar de plastic si fara CD cum au spus. Nici vorba de prezentari de moda sau altceva. Acum mi-a venit plicul sa platesc cei 148 euro diferenta, cu tupeu maxim, semnatura de la avocat. Daca nu dau de ei si insista ii dau in judecata. Apropo, agentia din Eforie e una cica partenera Fusion Models dar cred ca-i aceeasi cu cea din Timisoara dupa cum se prezinta. Teapa nationala!
Da este o agencie serioasa deoarece eu m-am inscris si n-am mai vrut sa merg. am platit 200 de lei iar duoa n-am mai vrut sa merg.
mi-a trimis prin posta ca daca in 15 zile nu dau banii ma da in judeca, au fost pe la avocati si din astea deci nu va jucati cu din astea e o firma serioasa dar proasta te suna o data si gata.
NU VA INSCRIETII FACETI O MAREE GRESEALA!
Pai nu ai sa primesti nici un ban de la ei, ca e fantoma firma! sunt raspanditi in toata tara. M-au tot sunat cu tot felul de replici mai bune, mai taioase dar atat, telefoanele lor au incetat abia prin decembrie dar sincer din iunie nu le-am mai raspuns la telefon ca m-am saturat de aceleasi replici. sper sa te ajute.
Buna,pur si simplu eu personal nu mai vreau banii(sint de la bunica)numai sa ma lase in pace.Ma suna saptamanal, si nu raspund.Am fost si eu la OPC, ieri a venit raspunsul ca au dreptate...in fine, sa inteleg ca totusi te-au lasat in pace?!
Numai bine...
Buna,as dori sa stiu daca ai rezolvat ceva? Sant foarte curioasa deoarece, si eu dupa o tura de noapte(12ore)am facut prostia de a crede...norocul meu cred, este ca nu am facut nici o sedinta foto sau altele
multumesc si astept raspunsul tau
cu OPC-ul nu am rezolvat nimic
EU cum trec in fiecare zi in centru tot ma cheama.
SUnt indecis sa ma duc sau nu.
Hey! nici eu nu am facut nici o sedinta, si da m-au lasat in pace. ti-am spus mai primeam si eu telefoane de la ei dar cam atat si destule, dar am nu am mai raspuns. si stai linistita ca nu m-a dat nimeni in judecata, am ramas doar fara bani!
Oameni buni este teapa ....acum se numesc terra fashion si au tepuit oameni din tulcea. acum sunt la slobozia
As vrea sa stiu daca ii minciuna.ca eucred c aii.mau mintit.sa ii ia politia ca miau luat 50 delei.
Buna si eu am fost tot asa racolat de pe strada de un tanar care mi-a zis ca o sa castig bani multi din prezentari...mi s-a parut si mie foarte suspecta treaba, sa semnez si sa dau banii pe loc fara sa ai timp de ragaz, dar nu am semnat nici un contract pentru ca nu am primit nici o copie de-a contractului, in schimb am platit vreo 70 de lei pentru o poza.Pai daca sunt probleme mergem peste ei