(PENTRU Xoxoo )
Eh. e o persoana egoista?
sau poate ca nu a vrut sa iti cumpere si tie ochelari din acea doar petru a te face invidoasa
SAU
sa purtata asa cu tine sa vada cum reactionezi daca te ia intr-un anumit fel, te pune la incercarii sa vada daca ii esti prietena adevarat ..sau poate ca vreas sa iti faca o surpriza ca si eu asa ma port uneori cu priena mea cea mai buna ..depinde daca eu plec undeva si ea imi zice sa ii cumpar ceva ma fac ca nu vb cu ai ceva de genu cum ti`s-a intamplat cu tine si atunci cand ma intor ii cupar cea ce a vrut pentru a vede ca nu sunt egoista ..si pentru ca imi place sa o vad fericita ii fac surprize de genu sa nu creada ca uit de ia.:X Asta e tot
Bafta :*
Probabil ca era ocupata, sau nervoasa si de aia ti-a spus asta la nervi ..Si mai ales de ce sa te certi cu ia pentru o pereche de ochelarii de plastec ..cand pe aia poti sa ii cumperii si u de la nu-s ce taraba.
Pff... poate spune adevarul sau poate chiar e o egoista si nu vrea sa-ti cumpere deoarece vrea sa a. iba numai ea ci nu si tu... dar zic sa nu te certi cu ea din atata lucru, in caz de mai iti face lucruri ca astea iti poti da seama daca iti e sau nu o pr adevarata. Funda?
Eu cred ca nu e obligata sa-ti cumpere, desi, parerea mea, e ca putea daca vroia ...nu trebuie sa te superi pe ea si asta nu inseamna neaparat ca nu e o prietena adevarata. Daca ti-a mai facut lucruri de genul acesta, nu trebuie sa o consideri ca fiind o buna prietena. Sper sa te fi ajutat si bafta