| Xoxoo a întrebat:

Cea mai buna prietena a mea a plecat cu mama ei la Bucuresti la tatal ei. Si m-a sunat ca sa imi spuna ca si-a luat pantaloni cu tur si ochelari nerd de soare. Si apoi a zis ca nu poate sa mai vorbeasca ca are treaba. Si i-am trimis un sms si am intrebat-o daca are bani la ea si daca poate sa imi ia si mie o pereche de ochelari si ii dau banii cand vine acasa. Si am asteptat vreo 2 ore sa imi trimita mesaj cu raspunsul. Si apoi i-am mai trimis eu un sms si am intrebat-o daca poate sa imi ia si ea mi-a spus ca nu mai intra pe la magazinul ala. Apoi i-am spus ca asta e egoism din partea ei pentru ca daca era o prietena adevarata imi lua. Si i-am spus ca eu daca eram in locul ei si ea imi spunea mie sa ii iau, eu i-as fi luat pentru ca asta face o prietena adevarata. Si ea mi-a trimis sms inapoi si mi-a zis ca nu e egoism ca nu are de ce sa fie dar nu mai trece pe la magazinul ala si nici nu are bani la ea si sa o las in pace cu mesajele ca are treaba se duce in parc. Asta inseamna ca nu vrea sa imi cumpere si mie? Nu este o prietena adevarata? Sa mai vorbesc cu ea? Astept parerea voastra.

Răspuns Câştigător
| DdoarEuuu a răspuns:

(PENTRU Xoxoo )
Eh. e o persoana egoista?
sau poate ca nu a vrut sa iti cumpere si tie ochelari din acea doar petru a te face invidoasa
SAU
sa purtata asa cu tine sa vada cum reactionezi daca te ia intr-un anumit fel, te pune la incercarii sa vada daca ii esti prietena adevarat ..sau poate ca vreas sa iti faca o surpriza ca si eu asa ma port uneori cu priena mea cea mai buna ..depinde daca eu plec undeva si ea imi zice sa ii cumpar ceva ma fac ca nu vb cu ai ceva de genu cum ti`s-a intamplat cu tine si atunci cand ma intor ii cupar cea ce a vrut pentru a vede ca nu sunt egoista ..si pentru ca imi place sa o vad fericita ii fac surprize de genu sa nu creada ca uit de ia.big grintongue:Xbig grin Asta e tot
Bafta :*

4 răspunsuri:
| DdoarEuuu a răspuns:

Probabil ca era ocupata, sau nervoasa si de aia ti-a spus asta la nervi ..Si mai ales de ce sa te certi cu ia pentru o pereche de ochelarii de plastec ..cand pe aia poti sa ii cumperii si u de la nu-s ce taraba.

| PufuleteRoz a răspuns:

Pff... poate spune adevarul sau poate chiar e o egoista si nu vrea sa-ti cumpere deoarece vrea sa a. iba numai ea ci nu si tu... dar zic sa nu te certi cu ea din atata lucru, in caz de mai iti face lucruri ca astea iti poti da seama daca iti e sau nu o pr adevarata. Funda?big grin

| Deniiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Eu cred ca nu e obligata sa-ti cumpere, desi, parerea mea, e ca putea daca vroia ...nu trebuie sa te superi pe ea si asta nu inseamna neaparat ca nu e o prietena adevarata. Daca ti-a mai facut lucruri de genul acesta, nu trebuie sa o consideri ca fiind o buna prietena. Sper sa te fi ajutat si bafta happy

| Xoxoo explică (pentru DdoarEuuu):

Pai tocmai de aceea am rugat-o sa imi cumpere si mie ca la noi nu se prea gasesc. Chiar cu ea am fost sa caut si nu am gasit. Si stie ca imi plac si ca vreau de mult.