Hei nu a fost asa de greu sa ma integrez.Prima zi de scoala a fost una lejera adica ne cunosteam cu profesorii etc iar cei mai mari sunt atrasi in general de boboace
Nu ai pentru ce sa iti faci atatea griji. Depinde aici si de ce fel de persoana esti (timida, indrazneata).Te integrezi usor pentru ca profesorii va vor ajuta pentru ca sunteti boboci/boboace.Baieteii cauta boboace asa ca tine
Poi si normal sa fie atrasi de boboace doar ele ce au mai ramas fara sa fie "poluate" inca de fitele omniprezente, spiritu copilariei, etc
Eehh dar tot timpu va plangeti ca vaii boboacele de anul asta is cam urate))
Si eu sunt boboaca anul asta Si am putine emotii dar totul va fi ok Sincer si eu ma gandesc cum se comporta cei mai mari cu bobocii, mai ales ca la liceul la care sunt eu sunt 70% fitosi si fitoase
Acu nah... daca a ramas natura fara darnicie cand a ajuns la ele... acu ce sa faci Trebuie sa fie de toate pentru toti Stai linisita ca din cateva sute de boboace anual, majoritatea isi prind cate "un peste mare" Plus ca e diferit.E si mai micuta ca tine si parca si simti ca o ineti unele lucruri si "o cresti" intru fel
E tare Atata pot sa-ti zic
Da dar cel mai frumos e la bal atunci vezi toate boboacele e cel mai smecher:X
Dap Doar ca atunci tocmai ce-o inceput scoala si nu prea stiu ca esti/ai fost elev la acelasi liceu Dar personal prefer in haine normale :* Asa ii vezi si personalitatea etc
HelloKittyscoala123 întreabă: