| IubesteEa a întrebat:

Cei care aveti facebook stiti bara aia unde vezi activitatile celorlalti? Asa am observat la bara aia ca un prieten de al meu s-a imprietenit cu nu stiu cine, adica scria la bara de activitati x e prieten cu z desi prietenul meu nu era online o prietena mi-a zis ca el i-a dat cerere lui z si z a acceptat-o si din asta aparea la bara ca x e prieten cu z desi nu era online. Intrebarea mea este big grine ce la bara de activitati aparea ca x e prieten cu z, daca x prietenul meu nu era online pe facebook?

Răspuns Câştigător
| AdeVero12 a răspuns:

Știu eu! laughing Deci x=prietenul tău. z=o persoană oarecare. Deci x i-a cerut cerere de prietenie lui z, apoi a ieșit de pe facebook. Între timp z a văzut cererea și abia după ce x a ieșit de pe facebook, z a acceptat-o. Deci dacă nu ai înțeles ceva din ce am explicat, scuze. Era mai ușor să folosești niște nume. laughing

5 răspunsuri:
| vampir004 a răspuns:

Nu prea am inteles dar iti arata acolo cine iti scrie sau cine iti da cereri de prietenie

| IubesteEa explică (pentru vampir004):

Deci eu zic ca prietenul meu nu era online si am vazut ieri seara la bara de aplicatii ca el e prieten cu z, si am intrebat o prietena cum vine asta ca era nu era online si ea mi-a zis ca el i-a dat ei cerere de prietenie si ea a acceptat-o e, si intrebarea mea e Intrebarea mea este: De ce la bara de activitati aparea ca x e prieten cu z, daca x prietenul meu nu era online pe facebook?

| IubesteEa explică (pentru AdeVero12):

Deci e adevarat ce a zis prietena mea?

| AdeVero12 a răspuns (pentru IubesteEa):

E adevărat ce a zis prietena ta. Și mulțumesc pentru fundă! :*

| IubesteEa explică (pentru AdeVero12):

Npc :*