Prietenii sunt langa tine mereu... orice s-ar intampla, Iar cand acel prieten te tradeaza simti ca nu mai ai viata!
Esti ranit de oameni... pentru care ti-ai da viata
Ma uit la el, nici macar nu imi pasa... poate totul ar fi fost altfel daca ar fi stiut sa iubeasca!
Te vei intoarce, cum faci intotdeauna. Dar de data asta, nu voi fi acolo sa te astept!
Inainte sa plec, am suflat aburi peste imaginea ta si am scris cu degetul: DISPARI!
O lacrima inseamna 1% apa si 99% sentimente!
Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc.
Atunci m-ai dat la o parte... acum te gandesti la mine!
Nu iti doresc raul! Faptul ca m-ai pierdut e suficient...
In viata e mai bine sa te doara in cot decat in inima!
Sa iubesti pe cel care nu te iubeste pe tine - e ca si cum ai astepta trenul in aeroport
Unii oameni imi sunt precum gandacii, nu mi-e frica de ei... dar mi-e SCARBA!
Vorba aia : Da-mi, Doamne, rabdare! Ca daca imi dai putere ii omor.
Iert uşor, poate prea uşor uneori. Însă nu uit niciodată
Funda?
Nu am dat foc la ploaie, dar pot incerca sau Uneori foaia nu trebuie intoarsa, trebuie rupta.
Buna!
Cum e cand persoana iubita te ignora? Cum e cand pe cel care-l placi pe alta o adora? Inima iti plange, dar nu ai ce sa faci. Iti vine sa urli, dar te abtii si taci
Iubirea, e un cuvant care te face sa plutesti, sa visezi, dar nimeni nu a spus ca tot ea te face sa suferi. Cand suferi din iubire pierzi toate visele
Atunci m-ai dat la o parte... acum te gandesti la mine...
Nu iti doresc raul... Faptul ca m-ai pierdut e suficient...
Ti-ai sters singura lacrimile cand el te supara...Si ai incercat chiar si sa iesi cu altcineva.Deci hai sa te intoarcem in trecut.Si spune-mi sincer cate flori ti-a oferit? Cate promisiuni false nu ti-a facut? Si de cate ori iti spuneai...de maine am sa-l uit?!
La naiba cu ele de sentimente. Am momente cand nu mai am argumente
Ai plecat... In urma ta m-ai lasat! M-ai uitat? Un singur lucru am de spus: Te voi iubi mereu, chiar daca mi-e greu
Egoismul distruge orice forma de iubire
Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor
Sunt plecata… culeg flori de tristete…
''Tristetea'' cuvantul care spune ca ceva nu e bine…
Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pentru asta am nevoie de o inima. Pentru o inima am nevoie de fericire. Pentru fericire am nevoie de tine.
Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide.
Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui.
Cand iubesti esti cel mai fericit om din lume cel mai trist lucru este sa suferi din iubire
Uite cum e, dragostea inseamna durere, cand numai unul o da si celalalt o cere!
Mi-aduc aminte lucruri pe care nu le pot exprima-n cuvinte.
Si daca te urasc e pentru ca te-am iubit.
E greu sa iubesti si sa nu fii iubit.Sa arunci in trecut tot ce ai simtit!
Erai pe primul loc, niciodata sa nu uiti! Ca pentru tine am renuntat la multe si la multi!
Poate să îmi spună cineva. Dacă te voi uita vreodată?
Sper ca te-am putut ajuta! Pupici:*
Știu site-ul ăsta, dar nu am găsit ce-mi trebuie mie, vreau ceva nou.
Stiu ca sunt multe si poate nu e ceea ce cauti, dar fa-ti timp sa le citesti pe toate! kiss
1.Esti un oarecare, care cauta parcare!
2. Daca spun ''PA'' nu inseamna ca plec!
3.Stii? Vad viata ca pe un joc.Sunt pasionata mereu de primul loc.
4.Ma exprim sa intelegi mesajul! Eu nu-s m*-ta sa cenzurez in fata ta limbajul!
5. Vrei sa ma schimbi? Schimba-te tu primul! Tu esti doar personajul eu fac tot filmul.kiss
6.Sunt inofensiva.Dar gandul meu e criminal!
7.Si cateodata pur si simplu nu pot sa tac!
8.Sa iert`? poate`! Sa uit? Niciodata!
...
http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-2016.html
Hannelore întreabă: