Ei bine astept sa dau examenele de admitere.Imi doresc foarte mult sa intru la liceul dorit. Dupa ce termin cu examenele vreau sa invat mult mai bine engleza, franceza si sa invat limba spaniola. Vreau sa invat anumite dansuri, sa fac chestii hand-made ca sa devin buna si o sa profit de fiecare minut al vacantei.Iti multumesc mult de tot pentru urari si numai bine.
Hey sunt mai mare ca tine .dar eu planuiesc sa lenevesc cat de mult posibil..asta pe langa mersu la munca si venitu inapoi
*vacanta placuta tinere*
Hello! Pai avand in vedere ca am terminat cu tezele. acum tot ce mai am de facut este sa astept sa luam vacanta.
Ce o sa fac? O sa stau afara cu prietenii, o sa ma relaxez cu o carte buna, o sa merg in tabara. Tu ce ai de gand sa faci vara asta?; d
Am de gand sa invat sa cant la chitara si sa repet, fiindca in ultimul timp nu prea am mai avut timp, din cauza liceului, sa ma reapuc de invatat germana, sa citesc cartile pe care le-am descoperit si nu am avut timp liber pentru acestea, sa merg la munte si la mare, sa scriu, daca am vreo idee, sa desenez, sa pictez si altele asemenatoare.
Cat despre examene, mai am de dat unul la engleza, la care m-am inscris si pe care il dau in iunie, dar in doua saptamani am scapat si de grija asta.
Multumesc pentru urari!
SlymOvy întreabă: