"Are ceva special si nu stiu ce." Pina nu stii concret ce, stai cuminte in banca ta. Multi baieti (sau fete) il au pe "vino-ncoace" si... cam atit. Incearca sa realizezi si ca cu el e cam tot asta, ca doar e o atractie si atit. Ca dupa aia, ar fi... aoleu si vai-si-amar!
Eu cred ca dragostea trebuie sa se infiripe nu de pe urma unor mesaje, sau priviri, sau maruntisuri, ci de pe urma cunoasterii celuilalt, sa vezi de ce e capabil, sa iti faca ce nimeni nu ti-a mai facut, sa aiba o asemenea prsonalitate incit sa stii ca te poti baza pe el. (Cred in povestile de dragoste care incep cu un el care sare in ajutorul ei cand ea pe strada scapa sacosa cu cumparaturi si i se rasfira toate pe acolo, nu cred in acele povesti care incep cu tras cu ochiul (tot pe strada) si spusa o vorba la smechereala). Il stii asa? Nu cred. Deci, lasa-o balta, mai ales daca el e cum zici, arogant si tupeist. Doar daca tu cauti asa ceva... Insa atunci eu nu mai am nimic de zis.
Poate te place si doar incerca sa te faca geloasa cu alea. Un baiat nu face atatea eforturi cate face asta pentru tine daca nu te place mai mult decat pe restul.
misauratcuviata întreabă: