Da, este, oamenii vor relații să-i completeze și să fie fericiți, nu să rezolve problemele partenerului... că apar pe parcurs e partea a 2-a
Eu cred ca ai mai pus aceasta intrebare
Si cred ca ti-am raspuns ca: SIGUR, nu nasul era problema
Adica gandeste-te putin, daca si cu el faceai asa, puneai o intrebare despre un anumit subiect, erai trista mereu, repetai un anumit lucru, nu intelegeai cand iti explica cineva (nu in sensul rau)... de ce ar fi stat langa tine?
Cum sa iti faci modificari la nivelul fetei? Zau asa.
Intelege odata ca ar trebui sa fii mai sigura pe tine si sa incetezi cu acest subiect.
Desi nu cred ca o sa fie cazul, asa ca... cum a fost ziua ta? Ce ai mancat astazi?
Peste câteva luni îmi voi face modificări la nivelul feței.
Ok, să facem un scenariu.
Peste câteva luni, vei decide și vei realiza o operație estetică.
Apoi vei aștepta sâ ți se scoată ațele, iar zonele unde s-a făcut operația, sutura, să se vindece complet și să redobândească aspectul pielii de alături. să nu se vadă că ai fost ciopârțită și resetată.
Și apoi. în mod normal, vei căuta ocazii să te întâlnești cu alt băiat care îți va face curte.
Și te va părăsi și acela. Va căuta el un motiv suficient.
Atunci, ce vei mai tăia? Sau vei spune chirurgului să te reseteze așa cum ai fost, cu nasul Cleopatrei pe care îl ai acum?
Așa că eu zic, înainte să te duci la cuțit, să meditezi mai profund la cum se trăiește în republică și de ce nu se lipesc de tine bărbații.
Da ți-a zis clar de ce te-a refuzat de ce îți cauți defecte singură, ești cam complexată, probabil de aia s-a și săturat, cine știe și la el de câte te-ai plâns fie că ți-ai dats eama sau nu și omu și-a dat seama că nu vrea să aibă de-a face cu așa ceva
El tot avea multe defecte însă eu l-am acceptat exact așa cum este. Este adevărat faptul ca și el știa ca sunt complexata așa și? Este un motiv de a uita de existența mea? El știa ca țin la el...
Avea chef sa te lase. No sa stii niciodata motivul adevarat - asta e situatia in care traim
Ah inteleg, la varsta asta oamenii isi doresc relatii. Si eu vreau
Eu totusi cred ca nu a fost mulțumit de fizicul meu, acum este împreuna cu o fata frumoasa (
Trebe sa izi zica direct ce are in cap altfel nu stii deloc. Iti dai cu parerea atat
anonim_4396 întreabă: