| Christinnnee123 a întrebat:

Credeti ca albusul de ou ma va ajuta sa scap de cosuri? Vreau un raspuns din propria experienta.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sti tu de albusul de ou.dar iti pot spune cateva asa zise "leacuri naturiste" daca nu vrei sa folosesti din farmacie...1.galbenusul de ou-se bat 2 galbenusuri, untr-un bol, il intinzi pe zona afectata cu o pensula cosmetica sau cu un disc demachiant, il lasi sa acctioneze 10 min dupa care te speli pe fata cu apa calduta. aplica timp de o saptamana si vei vedea diferentele...2. jumatate de mar ras cu o lingurita de miere, va iesi o masca foarte dulce..catifeleaza foarte bine pielea si in acelasi timp are efect antiacneic.te clatesti cu apa calda..folosita timp de o saptamana masca e extraordinara...3. ceaiul de menta concentrat.te-as sfatui sa incerci cu menta naturala nu cu plicuri..improspateaza si calmeaza tenul..folosit dintodeauna elimina petele rosii si cosurile. dimineata si seara sa te speli cu el in loc de apa si sapun sau gel de curatare.Bafta

| Anne0405 a răspuns:

Eu am o crema eritroacnol, care e buna, o poti cumpara de la farmacie. Sau poti amesteca scorțișoară cu miere. Sau te poti da cu pasta de Dinți, dar sa fie mentolata. Eu le.am folosit pe toate 3 si sunt multumita de rezultat. Sper ca ți.am fost de ajutor

| under89 a răspuns:

Eu nu am încercat, dar mama mea da și nu prea a funcționat...
Din propria experiență, îți sugerez să încerci aspirina:
- spală-ți fața și nu te șterge, apoi freacă-te cu ea pe față, în zona coșurilor (o să mărunțească)
sau
- mărunțește 2-3 aspirine și adaugă puțină apă (1 lingură), apoi aplică.
* Aștepți 10-15 min, apoi curăță-te cu un prosop/șervețel (dar să nu-ți intre în ochi) și spală-te.

Mie, în 2-3 ore, mi s-a retras coșurile happy

| Christinnnee123 explică (pentru under89):

Cu pastile de aspirina? Cum asa de repede? Ce le-au facut?

| under89 a răspuns (pentru Christinnnee123):

Acum, fiecare cu tenul lui. Încearcă și vezi dacă merge, nu pățești nimic. Coșurile se retrag.