| Lexiq a întrebat:

Buna, credeti ca persoanele care pierd contactul cu realitatea alegand lumea virtuala fiind obsedate de vedete si prefera sa ramana singur cu asa zisele,, personaje" au probleme? Ce credeti ca ar putea suferi?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incetul cu incetul, lumea virtuală devine lumea ta „reală".
E trist, dar se întâmplă adesea.
Da, astfel de oameni au probleme (timiditate, lipsă de respect de sine și de încredere în sine).

| Lexiq explică (pentru anonim_4396):

M am descris pe mine...sa fiu foarte sincerca nu vreau sa zic ca am ceva dar pe zi ce trece cand sunt in lumea virtuala sunt asa de fericita iar cand revin la realitate adesea am ganduri de suicid

| Adrian5575 a răspuns:

Prin asta incerci sa ascunzi ceva ce nu iti place in viata ta, temeri, frustrari si te inchizi in tine. Nu e bine deloc daca continui asa. Cauta-ti un prieten sau doi cu care sa iti petreci timpul liber. Nu conteaza daca e fata sau baiat, in viata reala sau online (de preferat in viata reala, dar merge si online). Si cel mai important lucru, gandeste-te bine ce te deranjeaza asa tare, sau cine te deranjeaza si rezolva treaba asta pentru ca sigur ai ceva pe suflet si iti dauneaza.

| Andreeush a răspuns:

Obsesia pentru vedete cum spui tu nu duce nicăieri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Lexiq):

Nu-i nicio problemă. La fel pățesc și consumatorii de heroină. Nimic nou sub soare.
Acesta este viitorul omenirii: roboții vor face toate treburile, iar oamenii, grași ca niște hipopotami, vor sta lungiți pe canapele toată ziua și își vor trăi visele conectați la aparate.
O să fie mișto!

| romeo78 a răspuns:

Problema aceasta este o boală a mileniului trei, care din păcate, va cuprinde treptat întreaga societate modernă. Spun modernă, pentru că mai există societatea de clasa a treia, lumea a treia, care nu are acces la tehnologia de ultima oră și încă trăiesc, cum spun unii, ca în evul mediu.
Realitatea virtuală acaparează tinerii, mai ales, datorită faptului că vechea societate, netehnologizată, a dispărut, iar o dată cu ea, a dispărut interacțiunea umană. Apoi este vorba de faptul că educația unor copii, lasă foarte mult de dorit, datorită faptului că sunt învățați din casă, de superioritatea lor, față de alți copii!
Pe scurt, izolarea unor copii, tineri, se datorează și faptului că sunt marginalizați, umiliți, jigniți, agresați verbal, fizic, atât de copii, cât și de părinții lor, care nu văd greșeala copiilor lor și consideră că celălalt copil este devină!
Iar, ca adult, este normal ca după o copilărie izolată în fața ecranului, să nu te poți adapta, integra în societate!