| maayan a întrebat:

Cu cateva luni in urma am cunoscut un baiat pe un site de socializare amandoi ne-am simtit foarte atrasi unul de celalalt si am vrea sa ne vedem real numa ca el si-ar dori ca eu sa fac dragoste cu el de la prima intalnire dar eu sunt o fire timida mi-e rusine sa fiu privita goala si ma gandesc ca m-ar putea lasa insarcinat si apoi s-ar face nevazut si mai ales ca el este din arad si eu din zona moldovei. ce sa fac cum sa procedez?

Răspuns Câştigător
| DianaDiia a răspuns:

Nu e bine deloc.
Poate nici macar nu e real.
Nu trebuie sa ai incredere, e clar. Cum sa-si doreasca doar atat?! oh go on
Ti-o spun din propia experienta. relatiile astea virtuale nu sunt bune de nimic.
Nu o spun cu rautate, dar faci cum crezi ca e mai bine pentru tine.
Baftaa! happy

4 răspunsuri:
| MissDyDee a răspuns:

raised eyebrows..mai copilash...el iti spune pe fata ce vrea de la tine si tu mai pui intrebari cum sa procedezi?! e evident ce trebuie sa faci: sa il lasi dracului! termina orice discutii ce ai putea avea cu el! nu e de tine..cauta-ti pe cineva in primul rand real nu virtual si in al doilea rand care sa te placa pe tine sa iasa cu tine de manuta in parc si sa mancati inghetata nu sa vrea favoruri de alte natura cu tine serios acum! ..gandeste-te bine ce ai de gand sa faci cu el eu iti zic ca faci o mare greseala daca te culci cu el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru o relatie, e nevoie de incredere, cunoastere reciproca, iubire, nu doar de atractie.
Fii sigura ca el nu vrea decat sa se culce cu tine si pe urma, nu vei mai auzi de el.
Eu zic sa nu mai vorbesti cu el, cine stie, o fi si insurat laughing
Incearca sa iti faci prieteni REALI, pe care ii cunosti. Sa nu ai niciodata incredere in oamenii pe care ii cunosti pe net.happy

| maayan explică (pentru MissDyDee):

Uite mi-a demonstrat ca ma iubeste si ca tine la mine si de aceea nu stiu cum sa procedez

| MissDyDee a răspuns:

Mai fata asa zic toti pana te baga in pat fac orice sa "demonstreze ca tin la tine".du-te culca.te cu el ca tie o sa-ti mearga bine dupa! o sa te lase si o sa le zica la altii ca esti o curva! iti place asa? ..nu cred...treaba ta fa cum vrei eu iti zic ca stiu cum sunt baietii de genul"te iubesc dar vreau sa te culci cu mine!"e viata ta nu a mea bate-ti joc de ea daca vrei!