Pai depinde. daca se plac.are foarte multe sanse relatia sa fie reusita.varsta de multe ori nu conteaza in iubire.
iesiri in plimbari.la suc.plimbari prin parcuri de copii.etc.
Pai eu cred ca.baiatul siar dori o fata putin mai dezvoltata. nuhstiu cum arati tu.sunt fete care sunt in clasa a 5 a si par dea 7 sau a 6 a. dar daca baiatul esti si el.mai...'nedezvoltat"[[n-am gasit cuvantul potrivit scuza-ma]
ar merge binisor. dar ai grija!
Fundaa? te rog mult
Pai nu cred ca ar merge... El e la inceput si e mereu in cautare de ceva nou.Este foarte posibil sa o insele pe fata.In plus nu cred ca el va avea rabdare cu fata si sunt sigura ca nu va tine mai mult de o luna.
Nu am o parere rea. Oricum, se spune ca fetele sunt mai dezvoltatea ca baietii cu 2 ani, asa ca nu este nici o problema:*
Nu conteaza varsta!
Tot ce conteaza este sentimentul. Daca va iubiti, nu aveti nimic de pierdut.Merita sa incercati. E in avantajul vostru.Pana la urma, diferenta dintre voi este doar de 3 ani, ceea ce este una normala!
Succes
Traieste-ti copilaria vei avea timp toata viata pentru relatii, nu e doar un cuv.Mai poti astepta inca vreo 3 ani.Nu te grabi ca vei intelege gresit sensul "te iubesc" parerea mea. Dar faci cum crezi ca tie mai bine.Bafta!
Buna!
Atat timp cat cei doi se plac reciproc si se intreleg e ok.
Varsta nu prea conteaza.:*
Cred ca ar fi o pierdere de timp pentru ca amandoi sunt prea mici si mai tarziu o sa regrete ca nu s-au jukt destul cu papusile/masinutele.parerea mea...
Nu stiu ce sa zic, cred ca o diferenta de 3 ani este cat de cat importanta la varsta voastra pentru ca nah.eu in clasa a 5a nu stiam nici sa sarut.baietii erau asa niste prietenii in joaca.
Daca te gandesti ca fetele se maturizeaza mult mai repede decat baieti (adica baietii ajung mai tarziu la pubertate) poti zice ca in clasa a 5a o fata are mintea unui baiat de a 8a . Acuma serios vb ...colegi mei ( acum trec in a 9a ) in a 8 a nu erau mai maturi decat fetele din a 5-a poate chiar mai rau
In fine ce vreau sa spun este ca s-ar putea sa mearga daca amandoi sunt sinceri si se plac...
Daca va intelegeti e ok. asta conteaza si nimic altceva.
Nu te gandi ca va fi ceva foarte serios. but if you like her...
Tot ce e posibil Dar totusi daca fata era clasa a 6-a era mai ok.Intr-a 5-a nu prea stii cum sa te comporti cu un baiat, vei fi speriata de primul sarut etc...esti inca un copil, deci nu cred ca e prea ok...imi pare rau daca te dezamageste raspunsul meu.
Eu cred ca ar iesi cam asa: prima intalnire merge bine, la plecare poc o palma peste buci; a doua intalnire asa si asa, la plecare un sarut si o palma peste buci; a treia intalnire merge rau; la plecare te ia la el si te violeaza(fara prezervativ); urmatoarea luna afli ca esti gravida; mata te ia la intrebari si tu nu stii ce sa raspunzi; in cele din urma te duci la spital si se incearca un avort; cica reuseste, dar vei ramane cu o canstiinta murdara! Cand ajungi acasa te ia mata la bataie cu matura sa te saturi de palme peste buci!
Popey întreabă:
anonim_4396 întreabă: